Brand Parkies Breda 2024 | 9 juli | MAURINO

Kijk jij ook al uit naar die heerlijke avondjes in het park? Brand Parkies start dit jaar op 9 juli in Breda. Vanaf dan kun je 6 weken lang in Stadspark Valkenberg terecht voor een fantastische reeks gratis toegankelijke concerten! Lees verder

Op dinsdagen in stadspark valkenberg! 

Kijk jij ook al uit naar die heerlijke avondjes in het park? Brand Parkies start dit jaar op 9 juli in Breda. Vanaf dan kun je 6 weken lang in Stadspark Valkenberg terecht voor een fantastische reeks gratis toegankelijke concerten! Hou de website in de gaten voor alle ins & outs.

Programma 9 Juli:

Locatie: Stadpark Valkenberg

Main Stage:

MAURINO

DJ HILLFIRE

Vanaf 19:00uur

Dansbaar, rauw en persoonlijk: MAURINO is een unieke ‘Future Latin’ sound, dat in het voorjaar van 2020 het licht zag. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. Het nieuwe project van de gedreven frontman MAURINO gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door MAURINO’s vertrouwde diephese stem en zijn maatschappijkritische Spaanse teksten. Een geluid van nu, met het gevoel van toen.

FREZZO KIDS STAGE

HOSTED BY PLANET DISCO

Vanaf 17:00uur

Nieuw op Parkies!
Kom langs met jouw vriendjes en vriendinnetjes en dans op de lekkerste beats en grooves bij onze nieuwe Frezzo Kids Stage! Ijssalon Frezzo trakteert iedere deelnemer op een ijsje met 1 dikke bol heerlijk ambachtelijk schepijs.
Zin om te smullen en dansen? Kom dan dus zeker met jouw bende naar de Frezzo Kids Stage! We zijn er iedere week om 17u. Toegang tot 12 jaar.

Entree: €3.99

DESPERADOS

STAGE SILENT DISCO

Valkenstraat, 4811 EW Breda