De grote kerk Audiotour

Met de audiotour ontdek je de hoogtepunten en verborgen schatten van de Grote Kerk Breda. Geniet in jouw eigen tempo van een rondleiding met prachtige verhalen. De audiotour (afspeeltoestel met koptelefoon) kun je gratis bij de balie ophalen. Lees verder

Met de audiotour ontdek je de hoogtepunten en verborgen schatten van de Grote Kerk Breda. Geniet in jouw eigen tempo van een rondleiding met prachtige verhalen. De audiotour (afspeeltoestel met koptelefoon) kun je gratis bij de balie ophalen.

Route en parkeren
De Grote Kerk Breda is goed te bereiken vanaf station Breda en is ongeveer 12 minuten lopen. Ga je met de fiets of brommer? Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd dus parkeer deze in één van de gratis fietsenstallingen in Breda. Klik hier voor de locatie van alle fietsenstallingen.
Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand van de Grote Kerk Breda bent. De twee dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de De Prins en De Barones. Klik hier voor de routebeschrijvingen: Parkeergarage De Prins of Parkeergarage De Barones.

!De kerk is soms gesloten i.v.m. evenementen. Check voor een bezoek altijd de agenda op de website.