Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Breda live 2023

Het duurt niet zo lang meer! Over precies 7 weken is het tijd voor het beste live op z'n Brabants. Het belooft een feest te worden met heel veel leuke artiesten, lekker eten,

Stedelijk museum Breda is vernieuwd

Het vernieuwde Stedelijk Museum Breda zorgt voor een verbeterd en opgefrist gevoel. Het geopende museum is te bewonderen voor de bezoekers, daarnaast kunnen zij ook weer genieten van nieuwe tentoonstellingen.

13x NIEUWE RESTAURANTS UIT BREDA IN 2023

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan komt dit lijstje goed van pas! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we de nieuwe restaurants van 2023 in Breda voor je op een rijtje gezet.

Foodblog: Ontbijten met wisselende specialties van Jack & Jacky’s

Op Vlaszak net buiten het centrum vind je sinds een klein jaartje de nieuwe healthy hotspot: Jack & Jacky’s. Deze mooie zaak heeft als missie mensen op een makkelijke en lekkere manier, gezond te laten eten. Het eten is puur, zonder onnodige toevoegingen. Je kunt er onder andere terecht voor sandwiches, smoothiebowls en salades, maar ook voor juices, smoothies en lekkere koffie!

Agenda

Aankomende evenementen
Studio Dependance JONGENS VAN JE WEET WEL

Ben jij een groot fan van live muziek en houdt je van gezelligheid? Dan is de zondagavond jouw avond. Iedere zondagavond kun...

Worldwide in MEZZ

Een festival met wereldse muziek

Lievense Live: Mister Minstrel

Mr. Minstrel: de “onemanband” semi akoestische looper act. Perfect voor de zondagmiddagborrel! Bij mooie weer in de tuin, bij...

Stappen & Shoppen Magazine 2023

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app