Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Blind Walls Gallery presenteert 'Reaction'

Blind Walls Gallery Gallery presenteert 'Reaction' door Reskate tijdens feestelijke opening. Vorig jaar maakte de Spaanse duo Reskate e honderdste Blind Wall en volgende week zijn ze terug in Breda! Op vrijdag 23 september vieren ze graag met jullie de opening van deze expositie, bestaande uit veertien bijzondere zeefdrukken.

Café Lievense Lievense Live: Petty Kingdom

PETTY KINGDOM is Thomas Andrew Humphreys die zingt en akoestisch gitaar speelt en Birgit Bettina op viool. Met samen meer dan 30 jaar ervaring met optreden in de Temple Bar scene in Dublin en muziektempels in Europa, brengt Petty Kingdom een levendige mix van Ierse songs, pop, rock en songs op request bij Café Lievense! Entree is gratis

Dagje uit is verhuisd naar Achter de Lange Stallen, kijk hier binnen in het mooie pand!

Een gezellige plek om te verzamelen voor de start van je uitje. Daar zorgt Dagje Uit Breda voor met het nieuwe pand aan De Lange stallen 33. Een huiskamer gevoel met hoge tafels, een fijne bar en mooie binnentuin.

Grote opening van de nieuwe DJ Experience ONSTAGE!

Op donderdag 29 september zal de grote opening van ONSTAGE plaatsvinden, wij zijn alvast binnen gaan kijken bij deze nieuwe DJ experience in het centrum van Breda! ONSTAGE is de allereerste bezoekersattractie waar jij samen met je vrienden voor een uur gaat meemaken hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn.

Agenda

Aankomende evenementen

Werkzaamheden ICT-infrastructuur Nieuwe Veste

Geen digitale dienstverlening…

Cactus Cowboys in De Klomp

Zondag 25 september café open om 11.00 uur; aanvang optreden om 16.00 uur.

Stappen & Shoppen Magazine 2022

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app