Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Nieuw horecaconcept in voormalig pand Sumo Grote Markt

Het voormalige pand van Sumo op de Grote Markt in Breda krijgt eindelijk een nieuwe invulling! Na ruim drie jaar leegstand wordt er nu hard gewerkt aan een compleet nieuw horecaconcept. Eigenaren Jeroen Hersbach (Proost en Dependance) en Peter Beuving lichten alvast een tipje van de sluier.

Blue Dog Breda winnaar horecaprijzen 2022

Afgelopen maandag waren de uitreikingen van de Nederlandse Horecaprijzen 2022! Restaurant Blue Dog Breda ging met maar liefst 2 titels naar huis, namelijk: winnaar provincie Brabant & winnaar gemeente Breda!

Reinier Zonneveld voor Koningsdag met speciale live show naar Breda International Airport 


House- en techno festival Free Your Mind viert in 2023 zijn twintigjarige bestaan en zal daarom op Koningsdag groots uitpakken met een evenement op Breda International Airport. Headliner op deze extra feestelijke editie van Free Your Mind Kingsday is niemand minder dan techno gigant Reinier Zonneveld die met een extra lange live set zal optreden.Een kijkje in Amac's eerste Apple Premium Partner winkel van Nederland

Eind december opende Amac de eerste Apple Premium Partner winkel van Nederland aan de Ginnekenstraat 46 in Breda. Apple Premium Partner is een nieuw winkelconcept voor winkels die uitsluitend Apple-producten en accessoires verkopen.

Opening Gastrotheque Mon Dieu aan het Kerkplein in Breda

Het is eindelijk zover Gasttorheque Mon Dieu heeft afgelopen weekend haar deuren geopend! Deze prachtige gastrobar bevindt zich aan de Kerkplein 5. Een zeer mooie locatie met uiteraard het uitzicht op de prachtige Grote Kerk.

Agenda

Aankomende evenementen
Café De Klomp Live muziek in De Klomp

Januari en februari 2023 staat weer in het teken van veel live muziek in Café De Klomp in Etten-Leur. Ook vandaag weer...

Lievense Live: IR!S unplugged

IR!S zit niet stil en komt terug naar Café Lievense! Ditmaal brengen ze op zondagmiddag unplugged pop/rock-covers. Wij hebben...

Expositie Vincent's Letterheads in de Van Gogh Kerk

Vormgever Huub Smits ('s-Hertogenbosch) exposeert van 11 januari t/m 12 februari in de Van Gogh Kerk Etten-Leur.

Stappen & Shoppen Magazine 2022

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app