Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 kids: Kabaal+Ko

*Tromgeroffel*... De winnaar in de categorie kids is geworden... Kabaal + Ko! Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Winkelcentrum de Barones GoldGrabber: shop, grijp & win!

De GoldGrabber is terug in de Barones, maar dit keer online! Speel tussen 24 september en 4 oktober 2020 mee en grijp naar mooie prijzen. Iedere dag zijn er 150 prijzen te winnen! Van cadeaubonnen tot mooie producten en daarnaast 2 grote hoofdprijzen. Benieuwd welke? Houd daarvoor onze socials in de gaten!

Opening Patisserie Van Thillo by Joep

Patisserie Joep zal per 2 november verhuizen wij naar de Nieuwe Ginnekenstraat 10. In het nieuwe pand, wat een stuk groter is, gaan ze samenwerken met Belgische Patisserie Van Thillo. Onder de naam "Patisserie van Thillo by Joep" zullen ze de beste koffiekoeken, (desem-)broden, pistolets, patisserie, bonbons, pralines, macarons, ijs en ijstaarten gaan aanbieden.

Nieuw! Brownies & DownieS komt naar Breda

Hoe leuk is dat! Brownies & DownieS komt naar hartje Breda. De nieuwste vestiging, de 55ste om precies te zijn, vestigt zich in de Halstraat in Breda. Lekker lunchen en genieten van de pure producten en natuurlijk de super gezellige medewerkers!

Experienceblog: Cocktails bij Cocktailworkz

Het maken van een lekkere cocktail is niet voor iedereen weggelegd. Vanavond maken wij kennis met Lars Oomens van CocktailWorkz. Deze jonge, startende ondernemer tovert samen met jou de lekkerste cocktails op tafel. Hoe hij dat doet? Dat leggen we graag aan je uit in deze blog!

Agenda

Aankomende evenementen
Café De Bommel FourPlay in Café De Bommel

De Bredase coverband FourPlay speelt voor de 9e achtereenvolgende keer tijdens de Singelloop in Café De Bommel.

Magische goochel optredens bij Koeckers

Laat u verrassen door de magische kunsten van Alex Buijk.

Torenbeklimmen

Beklim de Toren van de Grote Kerk Breda en zie Breda op een hele bijzondere manier. Ga samen met een gids van Gilde de Baroni...

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app