Borrelen en tafelen bij De Bruine Pij

De Bruine Pij is al meer dan 40 jaar een begrip in Breda. Bijna iedereen kent het café tegenover de Grote Kerk en is er wel eens geweest. Het is een plek waar je je heerlijk thuis voelt en waar je vanaf vrijdag 19 juni ook 7 dagen per week kunt borrelen en tafelen.

Coming soon: Carpaccio Club!

In het pand waar voorheen Ribsfactory zat, zal zich binnenkort een nieuw concept vestigen, de Carpaccio Club. De eigenaren hebben de afgelopen periode besloten het roer om te gooien en zijn in volle gang bezig om in juli een frisse start te kunnen maken als Carpaccio Club.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: van vegan tot meatlovers bij Suikerkist

Suikerkist is voor velen een van de favoriete hotspots om te borrelen. Vanaf de gezellige Havermarkt kijk je uit op de Grote Kerk en geniet je in het zonnetje van een heerlijk hapje en drankje. Suikerkist lanceerde onlangs haar nieuwe menukaart, waarvan bijna de helft vegetarisch of vegan is. Uiteraard is ook nog voldoende keuze voor de echte meatlovers. Onze foodies werden uitgenodigd om een aantal nieuwe gerechten te proeven.

Foodblog: lunchen bij Blendz Coffee

Vandaag staat een lunch op de planning bij Blendz Coffee in Oosterhout. Wij zijn beide niet echt bekend in de Oosterhoutse binnenstad, maar waren aangenaam verrast met dit hippe tentje midden op de markt met uitzicht op de kerk. En ondanks de wisselvallige Nederlandse zomers, hebben wij de volle zon op dit terras vanmiddag te pakken, beter kan niet!

Foodblog: Heerlijke pannenkoeken bij Frittella

Wat is er nou lekkerder dan een overheerlijke pannenkoek op de zaterdagmiddag? Op een zeer regenachtige zaterdag mochten wij langs bij Pannenkoekenhuis Frittella om eens wat pannenkoeken te komen proeven, zin in!

Leuke lijstjes

11x luxe uiteten in de Baronie

Heb jij binnenkort iets te vieren? En houd je ervan om luxe uiteten te gaan en jezelf te laten verrassen met veel verschillende smaken? Lees dan zeker snel verder! In dit lijstje vind je een greep uit de luxe restaurants die je kunt vinden in de Baronie. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

6x zaken die (binnenkort) openen in Breda

De parel van het zuiden, dat is natuurlijk ons mooie Breda! Ondanks dat de stad al ontzettend veel mooie zaken rijk is, blijven er nieuwe zaken openen. En daar zijn we natuurlijk maar al te blij mee! In dit artikel vind je zaken die de komende tijd de deuren gaan openen in Breda.

12x shoppen en genieten in de Houtmarkt

Shoppen, shoppen, shoppen... Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Vorig jaar opende de nieuwe Houtmarkt haar deuren in één van de drukste winkelstraten van Breda. Je vindt er tal van leuke winkels en daarnaast ook horecagelegenheden. Deze plek mag je niet overslaan als jij een dagje in Breda bent!