Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Bobby's Boat Bobby's Boat Presents: De jongens van je weet wel & Abba fever XL

Op vrijdag 10 juni 2022 brengt Bobby’s Boat twee top acts naar het Spanjaardsgat op de pontons rondom Bobby’s Boat. Bezoekers kunnen genieten op een avond op een unieke locatie op het water in het centrum van Breda met de grootste hits door De Grote Jongens van Je Weet Wel en ABBA Fever XL. Tickets zijn verkrijgbaar op www.bobbys-bar.nl/bobbysboat voor €16,- incl. fee.

Sunnery James & Ryan Marciano afsluitende act van Breda Live

De final act van Breda Live is eindelijk bekend! Een lange tijd is de afsluiter geheim gebleven maar ze zijn eindelijk uit de schaduw gestapt. Sunnery James & Ryan Marciano klimmen op het podium achter hun draaitafel en sluiten het festival knallend af! Het beloofd een geweldig feest te worden waar alleen maar word gedanst!

Breda krijgt een nieuwe healthy hotspot: Jack & Jacky's

Naar verwachting zal begin juni Jack & Jacky's haar deuren openen aan de Boschstraat 11 in Breda. Je kunt hier straks terecht voor ontbijt en lunch met "healthy food, fresh juiches & good coffee". Eigenaren Jon en Iris nodigden ons uit om alvast een kijkje nemen.

Breda Botanique: hotel, filmhuis, horeca, betanische tuin en woningen

De Chassékazerne in Breda wordt momenteel getransformeerd tot nieuw icoon: Breda Botanique. In het pand komen een viertal horecaruimtes, een hotel met 19 kamers, het Filmhuis Breda een botanische tuin en 62 woningen.

Bleue Bar Bistro Foodblog: 3-gangen diner bij Bleue Bar Bistro!

Bleue Bar Bistro, een mooie en sfeervolle Franse Bistro op de Grote Markt. Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over deze zaak en besluit om zelf een kijkje te gaan nemen en te genieten van de verschillende gerechten uit de moderne Franse keuken. Bleue verwelkomt zowel jonge als oudere gasten voor zowel zakelijke meetingen als gezellige etentjes met vrienden of familie. Eén ding is zeker, bij Bleue Bar Bistro zit je aan het juiste adres!

Agenda

Aankomende evenementen

Crash Test Dummies + Mo Kenny

Crash Test Dummies zal in originele formatie het publiek omverblazen met hun prachtige nummers!

Stappen & Shoppen Magazine 2022

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app