Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Breda, maak kennis met Ciao Belli!

Vandaag opent de nieuwe Italiaanse hotspot Ciao Belli officieel de deuren aan de Grote Markt in Breda. Wij werden uitgenodigd voor de proefavond en mochten als een van de eersten kennis maken met dit nieuwe pareltje.

Nova brengt shared dining met de betere Asian-fusion naar Breda

Restaurant Nova zal op vrijdag 29 maart de deuren openen aan het Van Coothplein in Breda, in het voormalige pand van Oase. Nova kitchen & bar gaat zich richten op shared dining met de betere Asian-fusion en internationale invloeden. Voor de complete experience kun je ook kiezen voor een bijzonder 5-gangen chefs menu. We mogen voor zowel de proefavonden als de feestelijke opening een aantal plekken verloten, lees hieronder verder!

Opening restaurant Pellens Breda

Na een ingrijpende verbouwing opende deze maand restaurant Pellens de deuren aan de Boschstraat in Breda. De officiële opening staat echter gepland op goede vrijdag. Eigenaar en chef kok Daan de Brouwer serveert een menu van de chef van 4 tot 7 gangen.

Nieuw : Restaurant De KolenMeesters

Wij staan voor herkenbare gerechten, maken gebruik van duurzame producten, met een goed verhaal op een unieke locatie in Breda.

Opening The Silent: een siltent disco met 3 area's

Zaterdag 24 februari opent The Silent de deuren aan de Visserstraat 12 in Breda (in het voormalige pand van MillerTime). The Silent is, zoals de naam doet vermoeden, een silent disco. Muziek luisteren doe je hier dus via een koptelefoon. Je kunt kiezen uit drie verschillende kanalen: Nederlandstalig, urban en techno.

Agenda

Aankomende evenementen
Mr. Wally Cut Shop BATMOBILE FEST 10 MRT 2024

March 10th 2024, BatmobileFest at the Mezz in Breda (NL)!!! With Batmobile, The Deltas (UK), Thee Andrew Surfers (B), Class o...

Batmobile fest in MEZZ

The rockabilly monster Batmobile viert hun 40-jarig jubileum.

Stappen & Shoppen Magazine 2023

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app