Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Tips voor je Sinterklaasinkopen in centrum Breda

Sinterklaas doet zijn inkopen lokaal in Breda. Jij toch ook? Maar waar haalt de Sint al die leuke cadeautjes toch vandaan... om je een beetje omweg te helpen geven we je hier een aantal tips van de goedheiligman. Een overzicht van alle winkels vind je hier.

Het beste woonidee van Breda: Eureka!

Heb jij het al gevonden? Op steenworp afstand van het Centraal Station verrijst het prestigieuze Eureka! Een gevarieerde stadswijk voor iedereen.

Oostelijke binnenstad: de Halstraat Hippe lunchroom Joeff komt in pand van Stiefkwartierke!

Het Stiefkwartierke heeft afgelopen maand de sleutel overgedragen aan de eigenaren van de hippe lunchroom Joeff! Geniet 6 dagen per week van ontbijt, lunch en borrel in de gezellige Halstraat in het centrum van Breda!

COFFEELAB Breda Flexwerk-plekken bij Coffeelab Breda!

Coffeelab is de zaak die alles heeft! Geniet hier van de lekkerste koffie, taartjes en lunch in een chille omgeving. Wat Coffeelab onderscheid van de rest is dat ze een uitgebreide ruimte aan werkplekken hebben.

Intratuin Breda Foodblog: High Tea bij Intratuin in Breda!

De Intratuin in Breda is weer helemaal in de kerstsferen. Met mooie lampjes en leuke decoratie is dit de perfecte plek voor een dagje uit. Hierbij hoort natuurlijk ook wat lekkers te eten. Wisten jullie dat de Intratuin ook een high-tea heeft? Wij mochten deze uitproberen en onze ervaring delen!

Agenda

Aankomende evenementen
Chasse Theater & Cinema Marije van der Hoeven - Première: RAUW

Met RAUW vertelt regisseur Marije van der Hoeven een persoonlijk verhaal over rouwverwerking, gebaseerd op haar eigen ervarin...

Opera Zuid - Roméo et Juliette

Het universele liefdesverhaal van Shakepeare wordt door regisseur Julien Chavaz hedendaags vertolkt in deze opera. ‘Wat ik ho...

TRIBE in MEZZ

Stappen & Shoppen Magazine 2021

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app