Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Stage lopen bij Stappen & Shoppen

Wil jij stage lopen bij Stappen & Shoppen? Dan is dit je kans! In de komende periode zul je meewerken aan de nieuwe Stappen & Shoppen magazines, maar ook kennismaken met alle andere onderdelen van het bedrijf.

Café De Kleine Wereld wordt overgenomen door de eigenaren van Dok 18 en 19

Een nieuw avontuur voor de eigenaren van Dok 18 en 19 want ze gaan het café De Kleine Wereld overnemen. Het mooie knusse café dat bekend staat voor zijn prachtige locatie. Het café ligt aan de Grote Markt in de schoot van de Grote kerk.

Binnenkort geopend: De Dillenburg

Misschien denk je, de deuren van een nieuw restaurant openen terwijl de horeca niet open kan, is dat wel zo’n goed idee? Zeker weten! De eigenaren van het grand cafe restaurant De Veestallen openen Restaurant Dillenburg.

Naron Virtuele passessie + tips and tricks bij Naron

Je hebt je bestelling thuis binnengekregen, nu is de vraag of het goed zal zitten, er komt van alles bij kijken als je een nieuwe BH hebt besteld. Voor al die vragen hebben ze bij Naron een superleuke oplossing bedacht, de virtuele passessies en adviesgesprekken van 20 minuten!

Foodblog: Thais genieten met Sawasdee

Met de huidige situatie rondom het coronavirus zitten uiteten gaan én een vakantie er de komende periode (helaas) nog niet in. Gelukkig zijn er in Breda tal van horecagelegenheden waar je deze twee prima kunt combineren. Een voorbeeld daarvan is Sawasdee: een gezellig en sfeervol Thais restaurant aan de Ginnekenweg. Vanavond genieten wij thuis van hun smaakvolle gerechten, bereid door een echte Thaise chef!

Agenda

Aankomende evenementen

Jazz at the Avenue

Elke maand kun je in Breda genieten van de beste jazzmuzikanten. We gaan door! Michael Varekamp en Harry Kanters zijn al we...

DeJa Vu 70’s-80’s-90’s-00’s

Het staat al in de agenda geschreven? DeJa Vu Breda 80’s-90’s 00’s Party, 23 januari 2021. All Night Dance op jouw favoriete...

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app