Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Café Lievense Lievense Oktoberfest

Ein Prosit! Zaterdag 1 oktober slaan Warsteiner en Café Lievense de handen ineen. Schuif gezellig aan, in onze biergarten, met onze König Ludwig Weissbier van de tap. Dirndls, Wurst, Schnaps en een hoop Gemütlichkeit mogen natuurlijk niet ontbreken! Aanvang 15:00 uur.

Eerste editie MEZZ METAL FEST presenteert volledige line-up.

Op zaterdag 15 oktober strijkt het nieuwe metal festival MEZZ METAL FEST neer in MEZZ. De hele avond klinkt er metal uit de zalen van MEZZ met acts uit binnen- en buitenland. De complete line-up voor het festival is met Evil Invaders, Blackbriar, Doodswens, Strains, Kristoffer Gildenlöw en Hilton Dive bekend.

Dagje uit is verhuisd naar Achter de Lange Stallen, kijk hier binnen in het mooie pand!

Een gezellige plek om te verzamelen voor de start van je uitje. Daar zorgt Dagje Uit Breda voor met het nieuwe pand aan De Lange stallen 33. Een huiskamer gevoel met hoge tafels, een fijne bar en mooie binnentuin.

Grote opening van de nieuwe DJ Experience ONSTAGE!

Op donderdag 29 september zal de grote opening van ONSTAGE plaatsvinden, wij zijn alvast binnen gaan kijken bij deze nieuwe DJ experience in het centrum van Breda! ONSTAGE is de allereerste bezoekersattractie waar jij samen met je vrienden voor een uur gaat meemaken hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn.

Agenda

Aankomende evenementen
Mezz Crazy Little Things in MEZZ

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven. En dit keer verzorgt Crazy Little Things een o...

Bokkentocht 2022

Bokkentocht 2022

Lievense Live: Mark V

Vergelijkingen met Eddie Vedder en Chris Cornell slaat Mark het liefst in de wind. Wel heeft Mark een krachtige en volle stem...

Stappen & Shoppen Magazine 2022

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app