We'll do it live!

GIG heeft er een nieuw zusje bij: GIG live. Naast gave videoproducties spelen ze nu ook in op livestream oplossingen. Met content als basis en techniek als oplossing.

live streaming solutions

GIG begint een nieuw label, namelijk 'GIG live.' Een aparte tak die zicht richt op live streaming solutions. Naast creative film production wordt er zo ingespeeld op deze directe vorm van content maken. "Live communicatie is een enorm belangrijk onderdeel van onze maatschappij en gigantisch gegroeid in de huidige situatie. Niet alleen ter vervanging van fysieke evenementen, maar ook als nieuw verdienmodel voor bedrijven," vertelt eigenaar Maarten Verhey.

"Met name de behoefte aan relevantie is groot," aldus eigenaar Maarten Verhey, "binnen rap tempo zijn we allen bekend geworden met live streaming en is dat de nieuwe norm geworden. Maar hoe je hierin toegevoegde waarde kunt bieden die verder gaat dan enkel zenden, dat is waar je het verschil kunt maken." Met het nieuwe label dat ‘GIG live’ gaat heten wil het bedrijf content en techniek samen brengen. "Techniek moet in dienst staan van de oplossing, niet andersom," aldus Verhey. "Vanuit onze expertise als content makers zagen wejuist in dit onderdeel toegevoegde waarde."

"Bij GIG zien we graag kansen waar anderen die niet zien. We willen onze energie daarmee graag inzetten voor iets positiefs." Zo vertelt een bevlogen Verhey. "Zo kwamen we met live streaming in een stroomversnelling terecht. We bedachten complete shows, communiceerden online en zochten interactie. Maar bovenal kwamen we met oplossingen, met positieve energie. Dat werkt aanstekelijk, daardoor is deze stap een logisch vervolg."

Meer weten over GIG live? Bekijk hier de GIG live website.