Vier Hoog Zevenbergen opent eerste escaperoom in Zevenbergen

In november 2018 opende Vier Hoog Zevenbergen haar deuren op de plek waar ‘De Drie Musketiers’ tot voor kort gevestigd was. Een grondige verbouwing voorafgaand aan de opening zorgde voor een geheel nieuwe look and feel van het interieur. De bowlingbanen werden gemoderniseerd, het aangrenzende café gedeelte kreeg een frisse uitstraling en het volledige terras werd vernieuwd met speeltuin. Verder opende het Grill-restaurant met een tafelgrill-concept en Restaurant VIER voor diverse a la carte mogelijkheden. 

de eerste escaperoom van zevenbergen

Van meet af aan hebben de heren van Vier Hoog Zevenbergen voor ogen gehad dat er meer activiteiten op de locatie aangeboden moesten worden. Een klein jaar later wordt de volgende stap in deze ambitie nu gezet met de eerste Escaperoom van Zevenbergen. En niet zomaar een escaperoom. Het historische verhaal van de oude matrassenfabriek van de familie Hartman, welke in het verleden op de locatie gevestigd was, speelt de basis van deze unieke escaperoom van wel 2 verdiepingen. 


Op het moment dat het aangrenzende pand waar tot voor kort de hengelsportzaak gevestigd was vrij kwam, was het voor ons eigenlijk al snel duidelijk. Hier moeten we een escaperoom in gaan bouwen, aldus Danny.  Ook op de locatie in Breda bieden de heren escaperooms aan, een combinatie die volgens de twee blijkt te werken. Vanaf gisteren is de mega escaperoom officieel geopend. Niet zomaar een klein kamertje, maar een heel huis dus!

Vanaf nu kun je niet alleen meer bowlen aan de Hazeldonksezandweg in Zevenbergen, maar ook escapen. Het aanbieden van de diversiteit aan activiteiten in combinatie met een hapje eten is volgens Remco de absolute trend.