Zomercollecties bij Shaboot!

Dat er bij de dames van Shaboot! passie voor schoenen is, is te zien aan de uitgebreide collectie in de winkel! Met oog op de zomer vind je er vrolijke kleuren, een hoop sandalen, slippers en tegenwoordig ook tassen.


Shaboot!, gerund door moeder Claudia en dochter Briony zit gevestigd aan de prachtige St. Annastraat. Enthousiast vertelt Claudia over haar winkel en de uitbreiding van hun eigen nieuwe schoenen. Een tijdje geleden is ze samen met haar dochter naar een beurs in Italië geweest, waar ze een hoop sandalen hebben ingekocht die ze helemaal zelf hebben samengesteld! Denk hierbij aan verschillende zolen, achterkantjes, bovenkantjes en allemaal van echt leer. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 35 tot en met 43. 

Dat de dames gepassioneerd zijn is duidelijk, onlangs is er zelfs een catwalk in de winkel geplaatst om de schoenen beter uit te kunnen lichten! Daarnaast heeft het duo allemaal benen ingekocht van etalagepoppen, die in kekke kleurtjes geverfd, en schoenen aan de voeten geschoven. Zodat men een beter beeld krijgt van hoe schoenen bij iemand staan.


Tegenwoordig kun je bij Shaboot! ook terecht voor mooie Italiaanse tassen van het merk Alex Max. Zij zijn het enige verkooppunt van Nederland! Het zijn bijzondere tassen met speciale kleuren zoals metallic goud, zilver, roze en groen. Ook verkopen zij jute tassen gecombineerd met leer. Dit is een mooie uitbreiding op het bestaande assortiment. De tassen kun je eventueel (net als de schoenen) ook online bestellen. 

Met wie ga jij snel een kijkje nemen?