Paul, Simone, Freek en Joris in verkoop bij het Chassé Theater

Deze zomer trakteert het Chassé Theater je op bijzondere, leuke, grappige en mooie voorstellingen. Ook gaan er al verschillende pareltjes uit het nieuwe seizoen in verkoop. Vanaf gisteren kunnen er dan ook al tickets worden gereserveerd voor twee nieuwe shows met Paul de Leeuw, Simone Kleinsma en Freek Bartels. Voor de kleine theaterliefhebbers is Joris en de draak in verkoop gegaan. 

pareltjes uit het nieuwe seizoen

Paul & Simone - Zonder jou
Stil zitten en niets doen is geen optie. Samen legden Paul & Simone de basis voor een sprankelende show op de ruïnes van Hello, Dolly!. Ze nemen je mee op een muzikale reis door verleden, heden en toekomst waarin niets zeker is maar alles mogelijk.
Vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober - diverse tijden


Freek Bartels - Buyer & Cellar
Buyer & Cellar is een zowel hilarisch als ontroerend solo-toneelstuk voor Freek Bartels die meerdere rollen speelt. Alex More, groot Streisand fan en 'struggling actor', is winkelbediende in Barbra's ondergrondse winkelstraat. Elke dag hoopt hij, eenzaam wachtend in de kelder, dat de diva eindelijk een keer de trap afdaalt om bij hem te komen shoppen. Wanneer dat eindelijk gebeurt ontstaat er een onverwachte vriendschap tussen de twee.
Woensdag 7 oktober - 20.00 uur


Joris en de draak (5+)
Joris en de draak is een spannende voorstelling met live muziek, zang, interactie, heel veel humor en een vlijmscherp r(t)tandje...
Vrijdag 14 augustus - 14.00 uur

Uiteraard worden bij alle voorstellingen de huidige maatregelen in acht genomen. Alle maatregelen zijn te vinden op chasse.nl/maatregelen.