Restaurant De Dillenburg opent binnenkort!

Eigenaren Sahila en Richard begonnen in december aan een nieuw avontuur en besloten hun voormalig restaurant Rosé en Visrestaurant Blini helemaal te verbouwen tot een nieuw concept, namelijk De Dillenburg. Na een flinke verbouwing is het binnenkort eindelijk zo ver en mogen zij hun deuren gaan openen! 

Na lang wachten en veel klussen mag restaurant De Dillenburg dan eindelijk open. Afgelopen week kregen we in de persconferentie te horen dat de horeca vanaf 5 juni zowel binnen als buiten open mag. Dit geldt ook voor De Dillenburg. Vanaf 26 juni zijn ze er helemaal klaar voor en kun je het nieuwe restaurant De Dillenburg dan eindelijk bezoeken en bewonderen. Vanaf zaterdag 26 juni 12:00 uur ben je welkom voor een lekkere lunch, diner of borrel. Ze staan vanaf dat moment vijf dagen per week voor je klaar met de lekkerste hapjes en drankjes. 

De Dillenburg is een Frans georiënteerd restaurant met mooie aardse kleuren zoals groen, bruin, turquoise en glas met staal. Een fijne sfeer waar klanten zich direct welkom zullen voelen. Als De Dillenburg straks de deuren opent kun je ook genieten van meerdere nieuwe features zoals een prachtige bar, hoge tafels, een open keuken en heerlijke banken. Hierbij komt ook een prachtige visvitrine voor show oesters en kreeften. Binnen zijn 60 zitplaatsen en buiten maar liefst 100. Perfect voor een zakelijke gelegenheid, een groepsreservering of een etentje met je familie. Iedereen is welkom!

De tuin is volledig onder handen genomen. Het is volledig getransformeerd naar een prachtig overdekt terras. Door weer en wind kun je hier dus lekker buiten zitten. Met hardhouten vlonders en veel beplanting en groen kun je er genieten in het loungegedeelte voor een kop koffie of een mooi glas wijn.

Alle gerechten worden bereid onder toezicht van de nieuwe chef. De chef heeft bij diverse sterrenrestaurants ervaring op gedaan en heeft een eigen luxe restaurant geëxploiteerd. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat er een mooie kaart is, met heerlijke gerechten voor een betaalbare prijs.

Wil je gelijk al een reservering maken? Stuur dan een mailtje naar info@dedillenburgbreda.nl