20x nieuwe winkels geopend in Breda uit 2023!

De meeste winkels in Breda zul je vast wel kennen, maar er zijn de laatste tijd ook weer flink wat winkels bij gekomen! Daarom zetten wij alle recent geopende winkels voor je op een rij. Nieuwsgierig naar alle winkels en winkelgebieden in Breda? Bekijk hier dan het hele aanbod in Breda. 

AMAC

Vanaf zaterdag 17 december is de nieuwe Amac-winkel in Breda aan de Ginnekenstraat 46 geopend. Na Zürich, Praag, Kuala Lumpur en Granada volgt nu Breda als eerste Amac Apple Premium Partner in Nederland. Dit is een vooruitstrevend winkelconcept: een futuristisch ontwerp met meubels voorgeschreven door Apple, speciaal ingevlogen vanuit de Verenigde Staten. Wat is er dan zo anders? Geen traditionele toonbank, maar 'avenues', rondom een product of thema en de vele afgeronde hoeken in de winkel.

ELEMENTAL ECO SHOP

Sinds 1 oktober is Elemental Eco gevestigd aan de Boschstraat 66, een nieuwe locatie om te groeien en uit te breiden. Bij Elemental Eco kun je terecht voor cateringdiensten, vers bereide gerechten en een grotere selectie aan verse producten. Het belangrijkste doel van Elemental Eco is om mensen te helpen met meer duurzaamheid in hun leven te brengen. Elke stap, groot of klein, naar een milieuvriendelijker leven is een stap om een schone en mooie toekomst te verzekeren. 

FABIENNE CHAPOT

Fabienne Chapot is here to brighten up wardrobes! Fabienne Chapot opende eind november een nieuwe winkel aan de Ridderstraat 7. Het is een modemerk wat bestaat sinds 2006, geboren en getogen in Amsterdam. Het modehuis staat  bekend om hun in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Fabienne Shapot houdt van sterke verhalen en een positieve vibe!

Charlot's Bakery

Zaterdag 26 november opende Charlot's Bakery in Breda. Deze cupcakewinkel heeft veel variatie in smaken. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit vanille, nutella, oreo, citroen, aardbei en lotus. Het fijne is dat je niet alleen online kunt bestellen maar ook gewoon de winkel binnen kunt lopen.

Reiger en de Raaf

Reiger en de Raaf is onlangs geopend aan de Halstraat 16 in Breda! Door het opdoen van ervaringen en inzichten leren kinderen hoe de wereld in elkaar zit. Door middel van speelgoed kun je kinderen hierin stimuleren en motiveren. Reiger en de Raaf bied daarom een heleboel ‘antroposofisch‘ – of ‘Waldorf’ speelgoed aan. Dit is vaak open ended speelgoed; het speelgoed heeft geen doel. Een kind is volledig vrij zelf te bedenken hoe hij/zij het speelgoed wilt gebruiken.

Casualz Women

Casualz Women is een damesboutique wat nu ook in Breda gevestigd is. Door de passie voor styling en mode biedt de winkel elk seizoen een super toffe collectie van internationale én nationale merken. Met bijzondere prints, sprekende kleuren, mooie materialen en toffe merken jeans, slaag je altijd. De stylistes staan dan ook altijd voor je klaar om de beste keuze te maken en om items te vinden die helemaal bij je passen. Zo ga je altijd met een goed humeur en een volle tas de deur uit!


Kamera Express

Kamera Exrpess is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 41. Hier kun je terecht voor foto- en videocamera's, objectieven, tassen, accesoires en verrekijkers, het huren en kopen van apparatuur en advies krijgen van experts. Naast advies en verkoop kun je hier je apparatuur inruilen, repareren en retourneren, ook beschikken ze over verschillende fotoservices zoals het maken van pasfoto's. 

COURIR

Het merk Courir opende begin november een nieuwe winkel in Breda. Courir werd in 1980 werd opgericht en is dé referentie voor sneakers in Frankrijk met een focus op mode en vrouwen. De winkels van Courir richten zich op stedelijke jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar en bieden het beste van de grootste merken. Met het aanbod aan sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, voorziet Courir in de behoeftes van een hele generatie.

Bottle Deals

Op vrijdag 10 december opende Bottle Deals de deuren aan de Haagdijk 12. Bottle Deals is geen standaard slijterij! De zaak heeft een luxe uitstraling, bijzonder goede service en een breed assortiment in alle prijsklassen. Bottle Deals is gespecialiseerd in gedestilleerde dranken in alle prijsklassen. Je kunt hier dus terecht voor je bekende gin, maar ook voor een zeer bijzondere fles whiskey. Daarnaast kun je de meeste dranken ook proeven en kunnen bijzondere flessen ook op aanvraag besteld worden. Voor horeca gelden er groothandelsprijzen. Wat de winkel ook onderscheid zijn de openingstijden. De winkel is namelijk dagelijks tot 23:00 uur geopend. Het is tevens mogelijk om bestellingen te laten bezorgen via de website of Thuisbezorgd. Dit kan tot 05:00 's ochtends.

BASTIAANSEN MODESTAD

In onze Modestad inspireren we door de grenzen te zoeken en onze gasten helpen te vinden wat ze écht past. Want wij geloven dat als je draagt wat je past, mode het allerbeste in je naar boven haalt. Dat de wereld mooier wordt met mensen die zich goed voelen en dit delen. Dat is wat onze stad met je doet. Dat is waarom wij het doen.

MARIE-STELLA-MARIS

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie. ‘Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!’ Met de verkoop van mineraalwater, body care en luxe huisparfums, dragen zij hieraan bij. De luxe body care producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de geuren onderscheidend en uniseks, en al onze producten ontwerpen we met oog voor detail. 

ANNE & MAX

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

VILLA 10

Wil je prachtige permanente make-up, kies dan voor Villa 10! Villa 10 zit in het centrum van Etten-Leur aan de Bisschopmolenstraat 101. Martine Arends is de eigenaresse van Villa 10 en is gediplomeerd Allround PMU Specialist. Villa 10 is ontstaan uit haar liefde voor cosmetische behandelingen waardoor je jezelf mooier en zelfverzekerder voelt!

ATELIER HEART IN HARD

Atelier Heart in Hard bestaat uit moeder Paula en dochter Pauline Ann. Sinds de jaren '90 naaien, breien en haken ze samen als hobby. Pauline ziet een prachtig ontwerp op Pinterest, waarna Paula het uittekent en haar eigen interpretatie eraan toevoegt. Met enkele aanpassingen van Pauline creëren ze de eenvoudige maar elegante patronen in hun slow fashion atelier. 

CLEOPATRA INK

Het is hun missie om alle liefhebbers van tattoos en piercings de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Duizenden mensen over de hele wereld hebben geweldige ervaringen gehad in onze studio's. Als het grootste multi-branch tattoo- en piercingmerk staan ze zo dicht bij jou.

SPRINTER

Sprinter is er voor alle mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Voor de mensen die ‘s ochtends vroeg uit de veren zijn, voor alle drukke ouders, alle sportfanaten en iedere beginner zorgen zij ervoor dat je jouw sportieve lifestyle in comfort kunt doorzetten.

HOUSE OF REZA

Bij House of Reza vind je altijd een complete collectie van herenkleding klaar om te dragen. Al hun moderne en tijdloze stukken zijn gebaseerd op de overtuiging dat vakmanschap essentieel is. Noem het een ouderwetse aanpak met een moderne uitstraling. Perfect op maat gemaakt met de juiste snit en het juiste gevoel. 

FREUBELLE

Freubelle is dé winkel voor alle freubellaars in Breda en omstreken. De (web)winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment voor het maken van unieke kaarten. Decaties, hot foil, inkt en kleuren, machines en toebehoren, snijmallen, stempels, stencis, wax zegels en meer. Twijfel dus niet om langs te komen en lekker te gaan knutselen!

Ins & Out

Ins and Outs is een verrassend mooie winkel in tweedehands merkkleding en vintage! Er worden hier ook nieuwe kindermerkschoenen verkocht, altijd voor de helft van de nieuwprijs! Iedere dag komt er kleding binnen en ze zijn 7 dagen per week geopend, check de insta voor de laatste aanwinsten!

Regatta

Vroeger ging het buitenleven over onverschrokken ontdekkingsreizigers, maar Regatta wilden gewoon onze voordeur openen en plezier hebben. En ze wilden dat alle anderen ook bij ons waren. Dus maakten ze geweldige producten die mensen zich konden veroorloven, kleding om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht zonder zich zorgen te maken over wat het zou kosten. Dat is voor hun nog steeds wat telt.