Nieuwe uitbaters voor het T-Huis

Koffie drinken, lunchen, borrelen, dineren, sporten en vooral genieten voor iedere Bredanaar. Dát is wat de nieuwe uitbaters Ivo en Joris met het T-huis willen bereiken. Het gehele gebouw krijgt een flinke facelift zowel van binnen als van buiten. Wij werden uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen! 

grenzeloos, gastvrij en groen!


Ivo en Joris kennen elkaar al sinds hun middelbareschooltijd op het OLV en ook in de Bredase horeca zijn het geen onbekenden. Beide hebben zij al jarenlang ervaring in verschillende zaken, zo heb je Joris waarschijnlijk wel zien lopen bij Café Noir en Ivo bij Café de Bommel. Samen een nieuw concept beginnen in het T-Huis is al jarenlang een droom van het duo, al zo'n 6 jaar geleden startten zij al met het maken van deze plannen. Toen ze hoorden dat het pand vrij kwam hoefden ze dan ook geen seconde te twijfelen. Ze hebben gelijk hun plan gepitcht bij eigenaar de Jonge en niet veel later kregen ze te horen dat ze de nieuwe eigenaren mochten worden van het T-huis! 

Het T-Huis gaat een plek worden van én voor Breda, een plek waar alle Bredanaars zich thuis voelen en waar ze trots op mogen zijn, een bruisende middelpunt voor het mooiste stukje van Breda. Je kunt hier straks zeven dagen per week terecht van 09:00 uur tot 23:00 uur.


Laat jouw lauwe bier, warme wijn en eten vanaf nu ook maar thuis, want het T-Huis krijgt zelfs een buitenbar met een leuke hippe kaart waarbij veel gebruik gemaakt zal worden van streekproducten. Je kunt je hapje en drankje bij deze bar afhalen en lekker op het grasveldje voor het T-huis gaan nuttigen. Hoe relaxed?!

Daarnaast zullen in en rondom het T-Huis diverse activiteiten georganiseerd worden, zoals yoga bij You Are The Buddha, akoestische live-muziek én sportieve arrangementen van Ride Along Activities. 

Ivo en Joris hebben er de afgelopen weken voor gezorgd dat het T-Huis klaar is voor de toekomst en hopen iedereen zo snel mogelijk welkom te kunnen heten op de mooiste, groene plek van Breda!