NIEUW: Aroy Noodle Soup

Afgelopen woensdag openden de deuren van Aroy Noodle Soup aan de Lange Brugstraat 25. Hiermee is Breda weer een mooie zaak rijker! Aroy Noodle Soup is gevestigd in het voormalige pand van Koffie bij Teun. In deze leuke kleine zaak kun je nu terecht voor onder andere heerlijke noodles. Wij werden vast uitgenodigd om een kijkje te nemen.


Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen door eigenaar Erwin. Ze zijn bezig met de laatste loodjes waaronder het bestickeren van de zaak. De zaak heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen met gezellige gekleurde stoeltjes langs de zijkant. Buiten hebben ze twee tafeltjes neergezet zodat je ook daar kunt genieten van de lekkere noodle soepen.

Op de kaart staan natuurlijk verschillende Thaise noodle soepen waaronder noodle soup chicken, pork, steak, shrimps en een vega variant. De prijzen beginnen bij €9,50. Hiervoor krijg je een rijk gevulde noodle soep met onder andere taugé, bosui, paksoi, knoflook, rijst-noodles, rettich en lekkere kruiden. Naast de noodles hebben zij ook heerlijke Thai Spring Rolls in vlees of vega variant, Fish cakes en Thaise Shakes en Thaise thee. 

Aroy Noodle Soup is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Met wie ga jij snel een kijkje nemen?