Nieuw mediterraans restaurant in Breda: La Bella Vita

Tijdens corona een restaurant openen is niet makkelijk, en toch is er in de Belcrum weer een nieuw restaurant bij genaamd La Bella Vita. Een heerlijk mediterraanse keuken waar je onder andere kunt genieten van heerlijke gerechten en wijnen.

Het goede leven


Een nieuwe zaak openen in de Belcrum is een weloverwogen beslissing van de 49-jarige Hugues Marachal en de 24-jarige Deivids Jasis. De Belcrum is een wijk vol met jonge gezinnen en het is betaalbaar vergeleken met de andere wijken van Breda.



La Bella Vita betekend in het Italiaans ‘het goede leven’. En dat is het zeker volgens de twee eigenaren. Deivids en Hugues gaan samen als chefs in de keuken staan en zullen zorgen voor verfijnde mediterraanse gerechten. Verse producten en kruiden zijn hier de belangrijkste ingrediënten want diepvries en blik komt er niet in bij La Bella Vita.

La Bella Vita is momenteel nog gesloten maar ze zijn wel open voor heerlijke afhaal gerechten zoals pasta’s, pizza's en risotto’s. Benieuwd naar het take away menu van La Bella Vita? Bekijk hier het menu!