Livestream première documentaire De Rijksbouwmeester

Op donderdagavond 17 september vertoont BLASt de première van de documentaire De Rijksbouwmeester - de kracht van de verbeelding. Voorafgaand aan de première vindt een panelgesprek plaats met o.a. Floris Alkemade en Elma van Boxel (ZUS). De première van de film vindt op 4 verschillende locaties plaats en is een samenwerking tussen TIAFF (Tilburg Architectuur Film Festival), Bosch Architectuur Initiatief (BAI), Architectuurcentrum Eindhoven (ACE) en Natlab.

Pak de popcorn maar

De Rijksbouwmeester
In zijn periode als Rijksbouwmeester stelde Floris Alkemade de sociale agenda rondom architectuur en de stad centraal. Filmmaker André de Laat maakte de afgelopen vijf jaar een portret van de Rijksbouwmeester. Zijn film gaat op 17 september tijdens de TIAFF Live(stream) in première. De filmtrailer is te zien via deze link: https://vimeo.com/ondemand/derijksbouwmeester

Include/Exclude
Onder de noemer “Include/Exclude” vindt voorafgaand aan de première een panelgesprek plaats met o.a. Floris Alkemade en Elma van Boxel, onder leiding van Saskia van Stein. Het panel gaat in op de rol van ontwerp bij maatschappelijke vragen.

Waar ga je deze film zien?
BLASt vertoont de filmpremière en een livestream van het panelgesprek.
Datum: donderdag 17 september.
Tijdstip: inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur met aansluitend een borrel.
Locatie: Filmhuis Breda in de theaterzaal van Huis Ocrum, ingang via de Nieuwe Veste (Molenstraat 6) vanwege corona. Deelname: Tickets kosten € 6,20, te koop via https://blast_filmrijksbouwmeester.eventbrite.nl

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.