Jong talent in Grote Kerk

Na maanden van sluiting is de Grote Kerk Breda weer open voor publiek, met de tentoonstelling Royal Fashion Design en met de Jong Talent orgelconcertserie op woensdagen. 


Jonge orgeltalenten van verschillende conservatoria spelen elk een klassiek orgelconcert op het fraaie Hillen-orgel van de Grote Kerk. De lunchpauzeconcerten zijn te bezoeken op de volgende woensdagmiddagen, steeds van 12.45-13.30u: 

Woensdag 16 juni:Marc Schippers ((Fontys Conservatorium Tilburg)
Woensdag 23 juni:Vincent de Ridder (Codarts Rotterdam)
Woensdag 30 juni:Poppeia Berden (Conservatorium Maastricht)
Woensdag 7 juli:Cornelis den Ouden (Codarts Rotterdam)

Toegang vrije gift
De concerten worden georganiseerd door stichting Art UnOrganized Breda, het platform voor de orgelcultuur in Breda, in samenwerking met de Grote Kerk Breda. De orgelbespelingen zijn ook dit jaar de zogenaamde 1,5 meter sessies . De concerten vinden plaats met inachtneming van de door de overheid gestelde richtlijnen in verband met het coronavirus. Dit betekent voor u en voor ons dat de concerten op een veilige en verantwoorde manier kunnen plaatsvinden.

Vanwege deze maatregelen kunnen de concerten bezocht worden door maximaal 50 personen. Reserveren is daarom noodzakelijk via: info@artunorganized.nl 

Meer info over de concerten op de website: www.artunorganized.nl