Hotel Nassau heropent haar deuren

Met gepaste vreugde heropent Hotel Nassau Breda vandaag haar deuren. Het hotel sloot tijdelijk door de huidige Covid-19 situatie. Bijna 2 maanden lang was het rustig en stil in het grote pand aan de Nieuwstraat; de aanwezigheid van de gasten werd enorm gemist. In deze periode is er echter niet stilgezeten en nu gaat het team er vol nieuwe energie weer tegenaan met nieuwe concepten. Hotel Nassau Breda komt speciaal voor de toerist in eigen land met het “Holy STAYcation arrangement” en met een drietal nieuwe vouchers om een geliefde in het zonnetje te zetten.

het holy stacation arrangement

Het hotel hoopt per 1 juni ook haar restaurant Liefdegesticht te heropenen. Tot die tijd kunnen hotelgasten al wel genieten van het culinaire heiligdom! Bijvoorbeeld met het Holy STAYcation arrangement. Dit biedt een corona-proof verblijf, waarbij gasten o.a. genieten van twee nachten in een karakteristieke kamer met luxe ontbijt, een 3-gangendiner in restaurant Liefdegesticht, een picknick to-go en een historische ontdekkingstour door het hotel. Dit alles op een veilige en verantwoorde manier. Het hotel heeft namelijk veel maatregelen getroffen om een veilige omgeving te creëren voor haar gasten en personeel. Het volledige overzicht is gepubliceerd op onze website, in de zogenaamde “safe haven policy’’.

Naast het Holy STAYcation arrangement, lanceert het hotel ook een drietal vouchers, speciaal om cadeau te geven aan iemand die een extraatje verdient in deze tijd. De vouchers zijn er in verschillende prijsklassen, van een zalig ontbijt, een diner in restaurant Liefdegesticht tot een overnachting inclusief ontbijt. Meer informatie hierover vind je op de website.

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische, katholieke bodem, waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met de luxueuze services en faciliteiten, want Hotel Nassau Breda gelooft dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven.

Voor wie alles uit het leven wil halen, is slapen een zonde. De gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’.