Pathé presenteert: Bohemian Rhapsody

Woensdag 5 juni 2019 organiseert Pathé Breda in samenwerking met het Spanjaardsgat Festival een openluchtvertoning van de film Bohemian Rhapsody op het ponton in het Spanjaardsgat in Breda. De film sluit helemaal aan bij het thema van het festival: Meet The Legends! 

openluchtvertoning van de film bohemian rhapsody

Laat je onderdompelen door de legendarische muziek van Queen, geniet van een fantastische avond uit op een unieke historische locatie en beleef Bohemian Rhapsody onder de sterren van Breda. Vanaf 20:00 uur zijn het ponton en de bar geopend, 21:15 uur een Filmmuziekquiz vanaf de Grote Toren en tussendoor zullen DJ’s muziek draaien om alvast in de sfeer van de film te komen. Als de zon onder is, rond 22:00 uur, start de film. De toegang is gratis.

laat je onderdompelen in de legendarische muziek van queen

Voor de vierde keer op rij vertoont Pathé een gratis film op de eerste avond van het Spanjaardsgat Festival in Breda.  Na Star Wars: The Force Awakens, La La Land night en vorig jaar The Greatest Showman is het dit jaar de beurt aan de muzikale film Bohemian Rhapsody. En dat alles op een unieke historische locatie in Breda: op het ponton in het Spanjaardsgat. Ook deze editie is er weer ruimte voor lokale samenwerking, o.a. met de Nachtburgemeester en de Filmmuziekquiz vanuit de Grote toren van Breda door Stadsbeiaardier van Breda Paul Maassen. 

Filmmuziek luisterwedstrijd Grote Toren Breda
Na het succes van vorig jaar, organiseert Pathé in samenwerking met stadsbeiaardier Paul Maassen weer een luisterwedstrijd met filmmuziek. Op 5 juni om 21:15 uur, voorafgaand aan de vertoning van de film in de openlucht “Bohemian Rhapsody” kunnen bezoekers gratis meedoen aan deze wedstrijd. Vanaf de Grote Toren speelt stadsbeiaardier Paul Maassen bekende en minder bekende muziek uit diverse films en series. De wedstrijd start om exact 21u15 en duurt tot 21u45. Deelnameformulier is verkrijgbaar vanaf 20:00 uur op het Ponton. Luister naar de muziek van de klokken en herken de 10 film-thema’s die worden gespeeld. De winnaars worden aan het einde van de film bekend gemaakt.

dress like queen

DRESSCODE 
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hier mag de echte Queen- fan zeker niet aan ontbreken!  Pathé roept dan ook iedereen op om deze avond in een Queen thema / outfit te komen.     

PROGRAMMA 
20:00 uur Ponton geopend - Spanjaardsgat Dress Code: Dress like Queen / ode aan Freddy
20:00 – 22:15 uur Drinks & DJ’s
21:15 – 21:45 uur Filmmuziek luisterquiz  Grote Toren              
21:45 uur DJ tot het donker genoeg is, dan start de film (toegang is gratis). Neem een dekentje mee en wees op tijd, want er zijn beperkt aantal stoelen.