Tags: de pindakaaswinkel, pindakaas, nieuwe winkel

Een pindakaaswinkel in Breda?!

Karamel zeezout, stroopwafel kaneel, of chilipeper citroengras? Ja, dit zijn echt de smaken van 'De Pindakaaswinkel'. Onlangs is er een popupstore van 'De Pindakaaswinkel' aan de Halstraat in het centrum van Breda geopend. In twee jaar tijd zijn er al verschillende vestigingen in Nederland geopend, welke allemaal alleen pindakaas verkopen. En maar liefst in 10 verschillende smaken! De pindakaas wordt handgemaakt in Amsterdam, dus ieder potje is uniek!

Het idee voor een pindakaas winkel begon aan de keukentafel van Michiel Vos, de bedenker en eigenaar van 'De Pindakaaswinkel'. Hier combineerde Michiel de eerste smaken. Al van jongs af aan is hij groot pindakaasfan. Hij miste alleen variatie in het aanbod van smaken. Na een aantal succesvolle testen besloot de Pindabaas er serieus werk van te maken. Het idee van De Pindakaaswinkel was geboren!

De pindakaas wordt handgemaakt in amsterdam, dus ieder potje is uniek!

'De Pindakaaswinkel' staat voor de gezondheid van mens en natuur. De pindaplant draagt daar zelfs aan bij! Een pindaplant geeft namelijk voeding terug aan de grond, in plaats van dat hij dit opneemt. De basis van de pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Palmolie komt de potjes absoluut niet in! Er wordt geen extra suiker of zout toegevoegd aan de pindakaas, wat de pindakaas een super gezonde snack en goede vleesvervanger maakt! Met de tien verschillende smaken kun je blijven variëren.

Ben jij ook zo benieuwd naar deze bijzondere pop-up store in Breda? 'De Pindakaaswinkel' opent vandaag haar deuren aan de Halstraat en is de gehele week geopend. Verdere openingstijden zijn helaas nog niet bekend.