De kermis in Princenhage komt er aan!

De Haagsemarkt in Princenhage zal ook dit jaar weer in het teken staan van de kermis. 

De kermis in Princenhage combineert op een leuke manier de ouderwetse gezellige kramen met attracties voor jong en oud. Met oude klassiekers zoals de snoepkraam en leuke attracties zoals de Powerdance(wip) en de zweefmolen. Ook deze kermis in Breda word een feest voor iedereen.

De cafés en restaurants van ’t Aogje zijn tijdens de kermis open voor bezoekers die naast de lekkernijen van de kermis op zoek zijn naar een etentje of lekker drankje. Ieder jaar komt dat gezellige kermisgevoel in Princenhage weer naar boven bij de bezoekers!

Kleurplatenactie

Vanuit de winkeliersvereniging in Princenhage word er tijdens de kermis een leuke kleurplatenactie georganiseerd vol met leuke prijzen in verschillende leeftijdscategorieën. Maak jij de mooiste kleurplaat van de Haagsemarkt? Haal deze dan op bij één van de vijftien verschillende ondernemers in Princenhage. La Barrique, Kinderatelier Kleinkunst, Het Roode Hert en Aogse Markt bijvoorbeeld. De volledige deelnemerslijst vind je op: kermissenbreda.nlDatum: 22 september - 25 september 2022

Openingstijden: alle dagen van 13.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: Haagsemarkt

Foto's: Van der Borg Fotografie


MEER WETEN OVER DE KERMISSEN IN BREDA?

Bekijk ook de socials van de kermissen in Breda

Kermissen Breda Facebook | Kermissen Breda Instagram


Foto's: Vanderborg Fotografie