Floris Gastrobar opent vandaag!

Jarenlang kon je bij de Egelantier genieten van 'shared dining'. Aan alles komt een eind, en daarom hebben we afscheid moeten nemen van het restaurant. Maar niet getreurd, het pand aan de Teteringsedijk in Breda heeft een nieuwe eigenaar én een nieuwe naam; Floris Gastrobar.


De nieuwe eigenaar, Dennis van Asperen, heeft al meerdere bekende horecazaken op zijn naam staan. Al vijf jaar vind je De Vriendin aan de Veemarktstraat en vorig jaar heeft hij een paar deuren verderop Brasserie Van Asperen geopend.

Floris Gastrobar is dé plek voor heerlijk eten in combinatie met een biertje of wijntje. Iedereen kan hier terecht, voor een snelle maaltijd aan de bar of een heerlijk meer-gangen diner met gezelschap. Het concept is gebaseerd op een brasserie en richt zich ook op zakelijke gasten. Doordeweeks kun je er terecht voor een hapje eten. In het weekend serveren zij 3-, 4-, en 5-gangen verrassingsmenu's. Het is een gastrobar die van alle markten thuis is met een internationale keuken. Neem hier een kijkje op de menukaart. 

De Gastrobar is 5 dagen per week geopend van 12:00 tot 22.00 uur voor lunch, borrel en diner. Op maandag en dinsdag is de zaak gesloten. Goed om te weten is dat er bij Gastrobar Floris ook een airco aanwezig is, dus wil je even afkoelen en ultiem genieten met deze warme dagen dan ben je bij Gastrobar Floris aan het juiste adres! Toch liever buiten zitten? Floris Gastrobar heeft ook een prachtige tuin waar je heerlijk kunt zitten tussen de druivenstruiken. 

We zijn benieuwd naar wat we allemaal mogen gaan verwachten in dit nieuwe restaurant. Maar dat het een succes zal worden weten we wel zeker!