9x Cocktails drinken in Breda

We zijn er niet allemaal even blij mee, maar de zomer komt binnenkort toch echt weer tot een einde. Om het zomergevoel er zo lang mogelijk in te houden, hebben we 9 leuke locaties voor je uitgelicht waar je kan genieten van een zomerse cocktail.

Cocktails o'clock

BOBBY'S BOAT

Bobby's Boat is de perfecte bar om te genieten van de beste gin & tonics, cocktails en bieren. De barmedewerkers staan klaar om het drankje van je dromen te maken. Het menu heeft voor ieder wat wils en verandert elk seizoen. Hiernaast hebben ze ook heerlijke hapjes bijpassend bij je drankje. 

COCKTAILWORKZ

In plaats van zelf op zoek te gaan naar de ideale cocktail, kun je deze ook zelf maken! CocktailWorkz komt graag bij jou op locatie, en tovert binnen no time een geheel verzorgde cocktailbar in elkaar. Hier leren ze je graag hoe je de perfecte cocktail maakt. Een gezellige avond gegarandeerd!

1535 Wijnhuys

In het oudste pandje van het centrum, recht tegenover de Grote Kerk vind je Wijnhuys 1535. Het verstopte pandje diende vroeger als kostershuis en kluis van de Grote Kerk van Breda. Deze kluis is nu de wijn-schatkamer waar Wijnhuys hun pareltjes bewaren. Ze schenken hier de mooiste wijnen in glas en de beste cocktails. De foodkaart met pre-dinner snacks is het culinaire begin van een heerlijke avond. 

Bobbi's Bar

Dat je hier ontzettend lekker kan eten wist je waarschijnlijk al. Maar als je plaatsneemt tussen het klassieke vintage interieur, kun je ook genieten van ontzettend lekkere cocktails. De drankenlijst is erg groot, dus er is voor ieder wat wils. Zelfs als je geen alcohol drinkt, want ze hebben hier ook een aantal alcohol vrije cocktails. 

SAmSam

Een echt stads borrelcafé sinds 1953, dat is SamSam. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, een borrel of natuurlijk; een cocktail.  Sam's slijterij is sinds kort geopend, een cocktailbar waar de lekkerste cocktails met ingrediënten uit ons eigen land gemaakt worden. 

Geisha Lounge

Je kunt hier terecht voor allerlei Japanse gerechtjes. De gerechten worden bereid met de meest verse en natuurlijke ingrediënten. Hiernaast hebben ze ook een uitgebreide drankenkaart met lekkere cocktails. Een bezoek aan Geisha Lounge staat garant voor ‘taste’, ‘experience’ & ‘excitement’. 


STUDIO DEPENDANCE

Bij Studio Dependance is gezelligheid altijd gegarandeerd! Je kunt hier lekker eten en drinken in een gezellige ambiance. Naast de cocktailkaart hebben ze hier ook een groot aantal speciaalbieren. Op maandagavond wordt deze kaart uitgebreid tot wel tachtig verschillende bieren!

't Hart van breda

't Hart van Breda ligt centraal op de Grote Markt, een mooie locatie met een fijn terras. Neem plaats en geniet van de verschillende cocktails van de kaart. Zin in wat nieuws? Ga dan voor de cocktail van de week. Ben je de BOB? Geen probleem! 't Hart van Breda heeft namelijk ook een BOB-menu met alcoholvrije drankjes.

Parc Breda

Neem plaats in dit sfeervolle restaurant of op het terras en geniet. Kies een lekkere cocktail van de kaart, of laat je favoriete drankje maken in overleg. Alles is mogelijk bij Parc Breda.