5x vermaak (en verkoeling) tijdens aankomend weekend

De weergoden zijn goed gestemd, want het weer voor aankomend weekend is stralend! Breda is natuurlijk tal van terrassen rijk waar we met mooi weer heerlijk kunnen genieten. Maar ook net buiten de binnenstad vind je dit weekend genoeg vermaak! Lees je mee? 

zomerse dagen op komst

Baai

Bij Baai geniet je van een heerlijk drankje aan het water. Op de achtergrond leuke muziek en op de kaart lekkere hapjes. Hier vergeet je dat je in een drukke stad bent, maar toch ben je er zo vanaf het centrum. Ideaal! Op de kaart vind je ook verschillende Bredaase bieren, die jouw dag natuurlijk helemaal af maken!

Stek

Bij Stek vinden creatieve ondernemers de vrijheid om te experimenteren, te ontwikkelen en te groeien. Je vindt er kantoorunits, werkplaatsen, vergaderruimten, horeca en winkeltjes. Ook worden er regelmatig toffe evenementen georganiseerd. Aankomend weekend is het bijvoorbeeld vino en vintage bij prooef. Van 12.00 tot 16.00 uur kan je snuffelen tussen tweedehands kleding en retro items van Kim's Vintage en de Taalwinkel. Natuurlijk onder het genot van vino en Italiaanse hapjes!

frontaal

Bij Brouwcafé vind je welgeteld 31 (!) tapkranen. Dat is pas genieten! Naast de binnenruimte hebben ze een enorm groot terras voor de deur. Fijn voor dit weekend, met de voorspelde temperaturen. Ga jij een biertje proeven van de eigen brouwerij van Frontaal óf van een van hun bevriende brouwerijen? 

Bootje varen

Een dagje op het water? Bij Bootje Varen kan je naast de verschillende boottochten ook bootjes huren om zelf te varen. Daarnaast kan je bij de boottochten verschillende arrangementen bijboeken (bijvoorbeeld BBQ, Borrel, Lunch of Bier), kan je het varen combineren met een leuke activiteit of sluit je de tocht af met een lekker drankje bij Baai. Zo ontdek je Breda eens op een hele andere manier en zeker met warm weer is dit heerlijk! 

belcrum beach

Bij hét stadsstrand van Breda is altijd wat te doen! Hier relax je met een verfrissend drankje en een lekker hapje en geniet je samen met je vrienden van de zon. Net buiten de ergste drukte, maar op loopafstand van het centrum. Ideaal, toch? Zeker met het warme weer van aankomend weekend!