12x shoppen en genieten in de Houtmarkt

Shoppen, shoppen, shoppen... Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Vorig jaar opende de nieuwe Houtmarkt haar deuren in één van de drukste winkelstraten van Breda. Je vindt er tal van leuke winkels en daarnaast ook horecagelegenheden. Deze plek mag je niet overslaan als jij een dagje in Breda bent!

Shoppen, shoppen, shoppen

urban bozz

Bij Urban Bozz vind je retro-fashion, cadeaus én tassen voor mannen! Het concept wat ze hier hanteren is echt uniek, dus deze winkel is het zeker waard om een bezoekje te brengen. Ideaal toch, dat er in de vernieuwde Houtmarkt ook meer dan genoeg aan de mannen gedacht is?

Velvet music

Muziekliefhebber? Dan heb je vast al eens van Velvet Music gehoord! De winkel is al ruim 20 jaar in Breda te vinden, en sinds vorig jaar in hun prachtige en ruime winkel in de Houtmarkt. Zoek je een LP of CD die ze (op dat moment) niet in de winkel hebben? Grote kans dat ze 'm voor jou kunnen bestellen! Het aanbod is dus echt enórm!

Candles and Cards

Bij Candles and Cards slaag je gegarandeerd! Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau of een lekkere nieuwe kaars voor in je eigen woonkamer, hier vind je het. Ze verkopen hier kaarsen, geurstokjes en sprays van merken als Yankee Candles, Millefiore, Woodwick, Ashleigh & Burwood, Bombcosmetics en Greenleaf. Daarnaast kan je er terecht voor super veel leuke kaartjes en andere kleine cadeautjes. 

Smaack

Smaack brengt alle wereldkeukens samen. Met de smaakvolle kruiden en de beste oliën bereid jij 's werelds lekkerste gerechten! Daarnaast hebben ze wekelijks een wisselend menu en kan je de verse gerechten dagelijks afhalen. Ideaal, gezond én super lekker voor thuis.

Hutspot

Kleding voor mannen, vrouwen én voor kinderen. Sieraden, super toffe cadeaus én interieur artikelen. Dit alles shop je bij Hutspot. Je kan hier terecht voor hippe merken van nu. Hutspot steunt daarnaast met haar winkel graag lokaal talent en biedt hun creativiteit een platform. Hoe leuk is dat?

Eazie

Een hapje eten tussen al het shoppen door? Dan ben je bij Eazie aan het juiste adres! Je stelt je maaltijd hier helemaal zelf samen en vervolgens wordt het voor je neus bereid. Verser kan natuurlijk niet! Ook thuis kan je genieten van een lekker wokgerecht of poké bowl, want Eazie bezorgt aan jouw deur! Check snel het menu en ga genieten. 

pindakaaswinkel

Heb jij jouw favoriete smaak al ontdekt? Je vindt hier natuurlijk de naturel variant, maar daarnaast ook smaken als Karamel Zeezout, Stroopwafel Kaneel, Witte Chocola Pindastukjes en Chilipeper Citroengas. Echt voor ieder wat wils dus! Pas op als pindakaasliefhebber... Na een bezoekje aan deze winkel ben je verkocht en wil je niks anders meer!

Dstrezzed

De winkel in de Houtmarkt is alweer de vierde winkel voor Dstrezzed. Deze mocht natuurlijk niet missen in het bruisende centrum van Breda tussen alle prachtige winkels! Ze verkopen er natuurlijk hun eigen brede kledingcollectie van het merk Dstrezzed, maar daarnaast ook een mooie selectie van koffieboeken, Marie-Stella-Maris producten en Blackstone schoenen. 

be-you-tiful

Voor een leuk cadeau óf om jezelf te verwennen ben je hier aan het juiste adres. Bij BE-YOU-TIFUL vind je de laatste trends op het gebied van mode, sieraden en tassen. De winkel is 7 dagen per week geopend. Ga zeker eens een kijkje nemen!

sunday's

Vakantie in eigen land? Dan wil je natuurlijk wel een mooi gebruinde huid hebben! Bij Sunday's Breda kan je terecht om verantwoord te zonnen. Naast een kleurtje heeft een zonnebanksessie ook een duidelijke positieve invloed op je humeur, gaat het vermoeidheid tegen én verbetert het het concentratievermogen. Waar wacht je nog op?

superdry

Bij Superdry vind je hippe kwaliteitskleding. De stoffen die gebruikt zijn voor deze kleding zijn van hoge kwaliteit en hebben unieke details, authentieke vintage wassingen, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse styling. Heb jij hier al eens een kijkje genomen? 

brandfield

Bij deze prachtige winkel vind je sieraden van allerlei merken en daarnaast ook tassen, zonnebrillen, parfums en andere accessoires. Ook voor een cadeautje is dit een winkel waar je heen móet gaan! Momenteel hebben ze Summer Sale met vele mooie aanbiedingen. Iets wat je niet wil missen...