10x Beauty hotspots in de omgeving

Onze dagen zijn tegenwoordig vaak te kort voor hetgeen we allemaal willen of moeten doen waardoor een me-time momentje er nogal eens bij inschiet. Maar het is o zo belangrijk om op zijn tijd even te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van alledag. Wanneer je relaxed en tevreden bent met jezelf, zul je dit namelijk uitstralen. Gelukkig beschikt regio De Baronie over een aantal experts op het gebied van beauty die jou de beste versie van jezelf kunnen laten worden, of blijven. In dit lijstje lichten we er een aantal voor je uit.

Confidence breeds beauty

Salon Bijdehand

Bij ieder bezoek aan Salon Bijdehand aan de Ginnekenmarkt ben je verzekerd van een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande behandeling. Of je nou komt voor PMU, schoonheidsverzorging, nagelstyling, pedicure, visagie of spray-tan, hier ben je in goede handen. Zo wordt bij de behandelingen gebruik gemaakt van een speciaal voor jou persoonlijk samengestelde verzorgingsset. 

Wist je dat?! Salon Bijdehand een BABYSPA heeft geopend? Floating en massage voor je baby. Maak een reservering via de website, bel naar 076 - 562 03 52 of stuur een berichtje via WhatsApp naar +31 6 13 08 37 83.

Cestmoi'

Cestmoi’ aan de Dreef in Princenhage werd in 2015 verkozen tot het beste instituut van Nederland, heeft de juiste kennis en aandacht, want dat is de essentie van huidverzorging: ze zijn serieus in huidverzorging en geven aandacht aan de mens daarachter. Met de nieuwste technieken en inzichten, met alle tijd en verwennerij voor jouw huid. Zodat je trots tegen de spiegel kunt zeggen: Cestmoi! Een instituut dat de beste huidzorg en ontharingstechniek combineert met heerlijke ontspanning, waar cliënten hun huidverzorging uit handen kunnen geven.

BEAUTYINSTITUUT SU CHÊN'S

Welkom bij Beautyinstituut Su Chen’s in Etten-Leur. Hier ben je voor alles wat met je huid te maken heeft in goede handen. Dankzij de ruime kennis van de ervaren medewerkers en het brede aanbod aan behandelingen zijn zij méér dan jouw schoonheidsspecialist of schoonheidssalon. Ze luisteren naar je persoonlijke wensen en maken altijd de behandeling persoonlijk naar jouw wensen en huidbehoefte.

Schoonheidssalon momento

In de aangename sfeer van Momento in Prinsenbeek stap je even uit de dagelijkse drukte en neem je bewust tijd voor jezelf. De ervaren huidspecialistes staan voor je klaar om jouw huid te laten stralen en heten je van harte welkom voor een ontspannende behandeling. Ga jij voor een anti-aging behandeling, power boost behandeling, massage, pedicure of juist een heel andere behandeling? Je bent in goede handen. 

The Skin Store

The Skin Store aan het Van Coothplein onderscheidt zich door het oplossen of verminderen van huidproblemen en huidverjonging. Denk hierbij aan: acné (vergoeding ziekenfonds mogelijk), pigmentvlekken, huidverjonging en anti-aging, roscacea, couperose, definitief ontharen(IPL), huidoneffenheden verwijderen zoals, spineas, couperose, steelwratjes en pigment-/ ouderdomsvlekken. Ook zijn zij gespecialiseerd in de permanente make-up van wenkbrauwen en eyeliners. Voor micro-blading, hairstroke en powder brows ben je bij The Skin Store aan het juiste adres.

The Wax Bar

The Wax Bar aan de Nieuwe Ginnekenstraat is geen traditionele schoonheidssalon. Dit is een gespecialiseerde shop voor ontharen. Dat merk je aan de inrichting, de Wax Tecs én niet te vergeten: aan het resultaat. Ze werken er buitengewoon hygiënisch en met een methode ontwikkeld door jarenlange internationale ervaring. 

VIP Cosmetics

Zelfvertrouwen is de basis om de beste versie van jezelf te zijn en om impact te kunnen maken op je eigen leven en het leven van de mensen om ons heen. Bij VIP Cosmetics aan de Middellaan noemen ze dat "beauty with attitude". Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en imperfecties. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen. VIP Cosmetics biedt een compleet aanbod aan cosmetic treatments die jouw natuurlijke schoonheid versterken. 

PUUR HUIDINSTITUUT

Puur Huidinstituut is gespecialiseerd in huidverbetering -verjonging én -verzorging in Oosterhout én Prinsenbeek. Het team bestaat uit gedreven vakspecialisten zorgt voor een optimale resultaat in een ontspannen sfeer. Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandeld worden door gecertificeerde specialisten. De producten die ze gebruiken staan bekend om hun hoge kwaliteit, effectiviteit en sublieme ingrediënten en zorgen voor een perfect resultaat.

Glow Clinic

Welkom bij de boutique medisch cosmetische kliniek voor huidverbetering en injectable behandelingen aan de Ginnekenweg. Als cosmetisch arts zijn ze hier geen grote fans van de term ‘anti aging’ - het geeft je het gevoel dat ouder worden slecht is en je jong moet blijven om mooi te zijn. Ze geloven dat schoonheid in alle vormen en leeftijden komt. Waar het om gaat is dat jij zeker bent van jezelf en je de innerlijke kracht en schoonheid herkend in je spiegelbeeld. Bij Glow Clinic k streven ze ernaar je innerlijke schoonheid kracht bij te zetten door ervoor te zorgen dat jij houdt van je huid. 

Attirance

Attirance Beauty Xperience Center in het Ginneken is een schoonheidssalon gericht op huidverbetering in de breedste zin van het woord. Dat je bij Attirance in goede handen bent, spreekt uit het feit dat Attirance in 2012 de Beauty Award heeft gewonnen als beste schoonheidssalon van Nederland! Je kunt bij Attirance o.a. terecht voor diverse anti-aging behandelingen, mesotherapie, wellness behandelingen, manicure & pedicure, acne behandelingen, littekenreductietherapie, permanente make-up, cosmedische behandelingen, bruidsmake-up, bindweefselmassage en het definitief laten verwijderen van overbeharing.