Breda Buiten, het zomerprogramma van onze stad

Met Breda Buiten beleven Bredanaars een onvergetelijk zomerprogramma, in en om de stad, van juni tot eind september 2021. Er bloeien deze zomer prachtige en bijzondere initiatieven en activiteiten vol theater, sport, muziek, kunst, eten en drinken. Breda Buiten is er voor jou!

Breda Buiten ondersteunt ondernemers en culturele organisaties, verbindt en versterkt initiatieven en maakt ze toegankelijk voor jou als bezoeker. Zo kunnen alle Bredanaars en bezoekers genieten van een fantastische zomer vol met activiteiten op buitengewone locaties.

Ondernemers, plannenmakers en culturele organisaties kunnen hun initiatief aanmelden op de website van Breda Buiten. Voor kleine initiatieven is een subsidieregeling ingericht. 
Meer informatie en een activiteit aanmelden kan op de website www.bredabuiten.nl 

De programmering van Breda Buiten kenmerkt zich door: 
- Buitengewone programmering op niet-reguliere plaatsen
- Nieuwe initiatieven
- Alternatieve locaties voor bestaande projecten
- Het faciliteren van ontmoetingen tussen Bredanaars
- Het geeft een podium voor Bredanaars
- Flexibiliteit vanwege de veranderende coronaregels


Het team
Het huidige team is in opdracht van de gemeente Breda samengesteld. Het kernteam bestaat uit ervaren culturele organisatoren, eventmanagers en marketeers en wordt aangevuld met jonge talenten en stagiares. Samen met alle plannenmakers maakt Breda Buiten de stad deze zomer nóg kleurrijker. Voor jou, van ons allemaal.