Spinola wordt Bobby's Boat!

Bobby's Bar komt naar Breda! Waar het populaire concept twee jaar geleden in Helmond begon met een gin & tonic concept, werd nog geen twee maanden geleden uitgebreid naar Eindhoven. Gelukkig hoeven we in het mooie Breda niet zo lang te wachten, de eigenaar van Spinola heeft na 47 jaar zijn prachtige boot overgedragen aan Geert Blenckers en Jeroen van Schijndel! Naar verwachting zal het nieuwe concept in de boot haar deuren deze zomer openen… 

not just a bar!

Het concept is in andere steden erg succesvol. Dat beloofd veel goeds voor Breda! Zou dit dan dé nieuwe gin-tonic bar van Breda worden? Naast gin-tonics kun je bij Bobby's genieten van cocktails en is er een uitgebreide dinerkaart. 

In de aankomende weken kunnen we verwachten dat er flink geklust zal worden om de oude Spinola om te toveren tot een waar paradijs op het water. De bar beschikt over 240 zitplaatsen, zowel op de kade als aan boord. Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, maar als we naar de bestaande zaken kijken zal stijlvol en gezelligheid voorop staan!

spinola ondergaat een transformatie

Hoewel het zonde is dat de naam Spinola zal verdwijnen aan 't Spanjaardsgat, is er geen twijfel dat de Helmondse ondernemers alles uit de kast zullen halen om de reputatie van "De Horecaboot" hoog te houden. Gelukkig is er dit jaar nog gewoon het Jazz Festival en Spanjaardsgat Festival waar Spinola nog een rol zal spelen, zoals we van voorgaande jaren gewend zijn.

Bobby's boat zal naar verwachting in juli haar deuren openen om de zomer nog mee te pakken. Naar eigen zeggen zal de boot zeven dagen per week geopend zijn om Breda op het water te voorzien van de lekkerste cocktails en gin & tonic's. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!