Tags: woonwinkels in Breda, interieurwinkels

13x woon- en designwinkels

Wil jij jouw huis een make-over geven? Wij hebben een aantal leuke winkels op een rijtje gezet om jouw interieur compleet te maken. Van grote meubels tot kleine hebbedingetjes voor in jouw huis! 

Home sweet home!

de Toren interieurs

De Toren Interieurs is een toonaangevende, 2.000 vierkante meter grote interieurzaak in het centrum van Breda. De winkel is stijlvol ingericht met strak antiek en semi-moderne meubelen. Door het uitgebreide assortiment kan De Toren Interieurs een totaalconcept voor je woning aanbieden.

MW bedden & Slapen

Voor alle bed- en slaapproducten kun je terecht bij de slaapvoorlichter van Breda: MW Bedden & Slapen. Je noemt het maar op en Marieke Wijers van MW Bedden & Slapen heeft het! En bovendien geheel afgestemd op jouw persoonlijke slaapwensen.

Bastiaansen wonen

Bij Bastiaansen wonen kun je terecht voor woon- en slaapinspiratie. Droom heerlijk weg bij schitterende design meubels, heerlijk liggende bedden en de meest uiteenlopende woonaccessoires.

La maison d'antique

La maison d'antique is een familiebedrijf dat is ontstaan in de jaren '70. Er werd toen veel antiek uit Engeland en Frankrijk geïmporteerd. Zo ontstond het bedrijf waar veel antiek werd verhandeld en gerestaureerd. Na veertig jaar heeft veel antiek echter plaatsgemaakt voor moderne meubelen. 

Hare majesteit design

Hare Majesteit Design is al jaren een begrip in Breda. Je vindt hier prachtige producten voor in huis. De winkel biedt veel vaste topmerken en wisselende collecties met verrassende prijzen.

Hello design classics

Hello Design Classics is gespecialiseerd in moderne design klassiekers. Zowel nieuwe als vintage producten die elk huis in uitstraling verrijken. Bij Hello Design Classics droom je weg tussen de mooie designmeubels die ontworpen zijn door verschillende ontwerpers!

Industrialz

Jouw huiskamer een industriële look geven? Kom dan naar Industrialz! Ruw staal, massief hout, lak en olie zijn de basisingrediënten waar Industrialz mee werkt. Dit alles gecombineerd met passie voor interieur & design ontwerpen en maken wij nieuwe industriële meubels op maat in de breedste zin van het woord.

MIAC INTERIOR

MIAC is de gezelligste woonwinkel van Breda! Met het ruime assortiment meubels en accessoires beschikt MIAC over alle ingrediënten voor jouw interieur. Kom snel langs in de winkel en laat je inspireren!

RAADHUISSTRAAT 3 

Raadhuisstraat 3 is een interieur store in het Ginneken met een mix aan bijzondere woonaccessoires, prachtige stoffen, exclusief behang en speciale verf met natuurlijke pigmenten. De winkel is een typische plek om genoeg inspiratie op te doen voor jouw interieur!

Brandpunt

Brandpunt is dé ontmoetingsplek in hartje Breda door haar energieke mix van cultuur en ondernemen, een winkel met unieke producten en een goede kop koffie of thee. Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken.

De nieuwe winkel

De nieuwe winkel biedt een plek voor creatieve ondernemers. Onder het genot van een kop biologische koffie of thee is er genoeg te vinden om jouw interieur compleet te maken! 

Palma

Palma Breda is de concept boutique van Mascha Schaffels en Kiki Luijpen. Zij combineren hun liefde voor originele lifestyleprodukten, mode en styling en weten zo een unieke sfeer neer te zetten in hun winkel aan de Ginnekenweg in Breda.

Sophie van twist & small warehouse

Sophie van Twist & Small Warehouse is een inspirerende winkel met een heel divers aanbod van kunst tot kleding, van meubel tot knuffel, van keramiek tot kussen. Loop snel een keer binnen een haal jouw spulletjes voor in huis!