Tags: bruiloft, trouwen, bruidstaart, Bruidsmode

11x Trouwen, the essentials in Breda

Trouwen in Breda? Een huwelijk aan het plannen of ben je gewoon weg van sprookjes? Wij hebben een lijstje gemaakt met de meest essentiële adresjes in Breda, voor koppels die nog op zoek zijn naar een locatie, een pak, een jurk, een fotograaf, ringen of taart! 

to all the happy couples! 

Strand Binnen


Opzoek naar een top locatie voor jouw bruiloft? Strand Binnen is inmiddels uitgegroeid tot dé  evenementenlocatie van Brabant en leent zich perfect voor huwelijken. Met meer dan 25 bruiloften per jaar mogen ze zich met recht ervaringsdeskundigen noemen. Bij Strand Binnen valt overal een mouw aan te passen en wordt er met zorg omgegaan met jouw wensen, zo plan je samen met de in-house weddingplanner de perfecte dag. 

Binnen Breda


Bij Binnen Breda kun je terecht voor fantastisch eten en drinken, maar dit is ook een pracht-locatie voor een bruiloft of diner. Binnen Breda heeft vier verdiepingen met ieder een eigen karakter en uitstraling. Het restaurant bevindt zicht op de tweede etage. Deze ruimte kenmerkt zich door de unieke glazen vloeren.

Rings & Suits


Bij Rings & Suits design je zelf jouw eigen trouwringen. Gespecialiseerd in onder anderen trouw-, verlovings- en aanzoeksringen; zowel in stijl, aanbod, materiaal en prijsklasse. Niet alleen ringen worden volledig op maat gemaakt, je kunt bij Rings & Suits ook terrecht voor custom-made pakken. Geweldige service en jarenlang vakmanschap maken jouw bruiloft volledig naar wens. Rings & Suits was voorheen bekend als Albers Juwelen, je vind ze nog steeds op de Ginnekenmarkt.

Santerello


Santerello is the place to be in Breda voor eigentijdse trouwpakken en bruidsjurken. Maar liefst vier etages met een uitgebreid assortiment voor de bruid, bruidegom én de bruiloftsgasten. Op deze unieke dag wil natuurlijk iedereen er op zijn best uitzien. Santerello schenkt dan ook alle tijd en aandacht aan het uitzoeken van een passende outfit. 

TSJARI Trouwschoenen


Ben jij nog opzoek naar die perfecte schoenen onder jouw trouwjurk? Dan ben je bij Tsjari bij het juiste adres. Tsjari is al 20 jaar de nummer één speciaalzaak in Nederland in trouwschoenen en bruidsschoenen. Door goede service, hoogwaardige kwaliteit en grote collectie zijn zij bekend.

Studio phylicia

Ben jij nog opzoek naar een bruiloftsfotograaf die jouw mooiste dag op beeld vast kan leggen? Bij Studio Phylicia ben je bij het juiste adres voor prachtige huwelijksfoto's. De fotografe Yaira Bernabela heeft een oog voor detail en kan de mooiste en gevoeligste momenten prachtig op beeld vastleggen.

Grote Kerk


De Grote Kerk in Breda is de perfecte plek voor een bruiloft in een romantische sfeer. De 15e-eeuwse Grote Kerk van Breda is een gebouw met een rijk cultuurhistorisch verleden. Niet alleen de imposante architectuur van de buitenzijde van het gebouw, maar ook de in de kerk aanwezige monumenten, gewelf- en muurschilderingen maken het gebouw tot het belangrijkste monument van Breda. Samen met de verhuurcoördinator kun je samen kijken naar de vele mogelijkheden. 

 Landgoed wolfslaar


Landgoed Wolfslaar is een prachtige locatie voor een landelijk bruiloft. Het landgoed ligt midden in het natuur omring door prachtig groen. Voor iedereen die een intieme, luxe en chique locatie zoekt voor zijn bruiloft is dit de geschikte plek.

The wedding department


Foto: Nienke van Denderen

Heb jij al een idee van hoe jouw droombruiloft eruit zou moeten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? The wedding department regelt het voor je! Een toffe locatie naar wens, catering en alles wat erbij komt kijken. Wil jij je bruiloft in een ander land vieren? Dat kan, The wedding department is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Italië, Frankrijk, Engeland, Griekenland en Marokko.

Michael & Giso


Michael & Giso is een top winkel gespecialiseerd in (trouw)pakken. Ben jij nog opzoek naar een trouwpak dan zit je hier goed. Met een innovatieve kijk op maatwerk zijn zij in 2007 begonnen met het opzetten van een nieuw merk. Een merk dat de beste aspecten van vroeger in een nieuwe jasje stopt om vervolgens de klant te voorzien van een Private Tailoring ervaring die persoonlijk en onvergetelijk is.

Patisserie joep


Patisserie Joep is een verfijnde en moderne patisserie. Met verschillende smaken en structuren. Gepaard met goede en persoonlijke service op maat! Als je opzoek bent naar een zaak die jouw droom bruidstaart kan maken dan ben je bij Patisserie Joep bij het juiste adres.