Loveisinyourhair

Ginnekenmarkt 13B, Breda

4.6/ 5

Een kapsalon, maar geen doorsnee zaak. Je moet het even weten te vinden, want het pandje ligt nogal verscholen tussen Boerke Verschuren en D’n Guust. Gezelligheid is hier altijd troef. Mensen van allerlei pluimage lopen er in en uit. Niet alleen om hun haar te laten doen, maar ook voor een praatje, of voor de producten die er verkocht worden. Spullen voor haar en huid, maar ook kunst en leuke hebbedingen. Tekst geschreven door Myranda Heres Zelders (tekstbureau Textmaniac) Lees verder

Een kapsalon, maar geen doorsnee zaak. Je moet het even weten te vinden, want het pandje ligt nogal verscholen tussen Boerke Verschuren en D’n Guust. Gezelligheid is hier altijd troef. Mensen van allerlei pluimage lopen er in en uit. Niet alleen om hun haar te laten doen, maar ook voor een praatje, of voor de producten die er verkocht worden. Spullen voor haar en huid, maar ook kunst en leuke hebbedingen. 

Je maakt een afspraak voor het wassen, knippen, föhnen of kleuren van je haar, maar de tijd dat je er zit, word je prima vermaakt. Onder het genot van een kopje koffie, of een glaasje rosé wordt hier de wereld besproken. Maar er wordt vooral veel gelachen. De meiden presteren het altijd weer om hun klanten met een glimlach en een kopzorg minder de deur uit te laten gaan. Er worden bij deze salon geen torenhoge prijzen gerekend en dat is, zeker in deze tijd, een fijne bijkomstigheid. 

En als dat ook nog eens op een gezellige, vlotte ‘net even anders manier’ bewerkstelligd wordt, zullen veel mensen, net als ik, daar heel blij van worden.

Tekst geschreven door MyrandaHeres Zelders (tekstbureauTextmaniac)

  • Beauty & health, Kappers & barbers
  • Cash, Maestro
  • Ginneken & Ginnekenmarkt