L'Ago B Modeontwerpen

Veemarktstraat 33, Breda

5/ 5

Onze locatie in het gezellige centrum van Breda is multifunctioneel; een atelier, winkel, galerij en ontmoetingsplaats in één... Lees verder

Onze locatie in het gezellige centrum van Breda is multifunctioneel; een atelier, winkel, galerij en ontmoetingsplaats in één. Hier kunt u een exclusief voor u vormgegeven modeontwerp of bruidsjurk laten maken, waarbij we in de huid kruipen van de klant. Jouw dromen vormen de inspiratie!

Naast deze atelierfunctie bieden we ook unieke accessoires van Nederlandse ontwerpers. Stoere tassen, exotische sieraden, stijlvolle haardecoraties, Jan Jansen schoenen, wollen sjaals/stola’s - voor elk budget vindt u iets moois.
Ook kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment schoenen die we in een gewenste kleur kunnen laten verven. Alles om van uw gelegenheid een feest te maken, of gewoon als cadeautje voor uzelf.

De schilderijen van verschillende kunstenaressen maken het af, zo is L’Ago B een smeltkroes van creativiteit. Een bezoek aan de winkel is daarom een verademing voor de liefhebber van kunst en kwaliteit.