Breepark Café

Bavelseparklaan, Breda

Breepark Café is gevestigd in het Breepark complex, aan de Bavelseparklaan in Breda. Het dé uitvalsbasis voor mensen die zin hebben in een lekkere bak koffie, heerlijk speciaal biertje en een cocktail aan de bar. Lees verder

Breepark Café is gevestigd in het Breepark complex, aan de Bavelseparklaan in Breda. Het café biedt plaats voor ongeveer 200 personen. Het dé uitvalsbasis voor mensen die zin hebben in een lekkere bak koffie, heerlijk speciaal biertje en een cocktail aan de bar. Ook kunnen er verschillende evenementen georganiseerd worden zoals o.a. netwerk events, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen.

Je kunt de hele dag genieten van onze All-Day menukaart. Van deze kaart kun je niet alleen gerechten voor jezelf bestellen, je kunt ook heerlijke shared platters delen. Hiernaast hebben we ook een heerlijke lunchkaart met broodjes van Le Crasse Croûte, vroeger de lekkerste en bekendste broodjeszaak van Breda.

Zakelijk

Breepark beschikt over 11 mooie vergaderzalen. Het is mogelijk arrangementen te boeken in combinatie met het café. Hierdoor kun je bijvoorbeeld lekker ontbijten vóór je vergadering, lunchen tussen het vergaderen door of na het vergaderen nog even borrelen. Breepark Café bevindt zich, in het complex, vlak bij de vergaderzalen waardoor je er zo bent!

Openingstijden

We zijn open van dinsdag t/m zaterdag. Zondag en maandag zijn we gesloten maar in overleg is van alles mogelijk.

Dinsdag:         11:00 - 23:00

Woensdag:     11:00 - 23:00

Donderdag:   11:00 - 23:00

Vrijdag:           11:00 - 00:00

Zaterdag:       11:00 - 00:00

  • Cash, Maestro