Zomerfestival Volare in Nieuwe Nobelaer

Nu de richtlijnen het weer toelaten, zet Nieuwe Nobelaer in juli en augustus haar deuren weer wijd open voor publiek met het Zomerfestival Volare! Lees verderNu de richtlijnen het weer toelaten, zet Nieuwe Nobelaer in juli en augustus haar deuren weer wijd open voor publiek met het Zomerfestival Volare!

Zo is er voor kinderen o.a. Voorlezen met muziek en kunnen ze diverse keren creatief bezig zijn tijdens het Kinderatelier. Ook zijn er muziekconcerten, exposities en er is klapstoelcabaret.

Het programma is flexibel zodat waar nodig op de ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus ingespeeld kan worden. Om er goed op toe te kunnen zien dat er niet te veel mensen aanwezig zijn, is reserveren via de website, ook bij gratis activiteiten, verplicht m.u.v. de expositie.

Om het zomerprogramma goed tot zijn recht te laten komen, wordt het Evenementenplein omgetoverd tot een zomers paradijs. Met o.a. gekleurde lampjes, vlaggenlijnen, flamingo’s, zonnen, strandballen en andere attributen, wordt een echte vakantiesfeer gecreëerd.

Let op: de komende weken wordt het programma verder aangevuld. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor het laatste nieuws, programma en reserveringen!

Anna van Berchemlaan, 4872 XE Etten-Leur