Proeverij: 10x Down Under luncheditie bij wijnbar Pinot

Inmiddels traditie bij Pinot: iedere eerste zondag van de maand van 15.00 – 17.00 uur organiseren we een 10x proeverij voor €35,- per persoon, met een maandelijks wisselend thema. Deze maand…10x Down Under! Het is een stukje vliegen, maar deze middag komen de mooiste wijnen uit Nieuw-Zeeland en Australië voorbij. Graag laten we zien dat ze hier véél meer kunnen dan Marlborough Sauvignon Blanc en Barossa Valley Shiraz! Lees verder

Inmiddels traditie bij Pinot: iedere eerste zondag van de maand van 15.00 – 17.00 uur organiseren we een 10x proeverij voor €35,- per persoon, met een maandelijks wisselend thema.

Deze maand…10x Down Under! Het is een stukje vliegen, maar deze middag komen de mooiste wijnen uit Nieuw-Zeeland en Australië voorbij. Graag laten we zien dat ze hier véél meer kunnen dan Marlborough Sauvignon Blanc en Barossa Valley Shiraz!

Aangezien onze tastings tegenwoordig ruim van te voren al vol zitten zullen we af en toe een extra middag-editie inplannen. De kosten blijven hetzelfde, maar gezien het tijdstip (12.00 tot 14.00 uur) zullen we de 5 bijpassende hapjes in grootte verdubbelen zodat het meteen een lichte lunch is.

Mocht je na het plaatsen van de boeking onverhoopt verhinderd zijn dan kun je tot 48 uur van te voren afmelden.

Wil je deelnemen aan de luncheditie van de 10x Down Under proeverij? Reserveer dan via https://pinotheque.nl/.