La Vuelta Holanda in de klas!

La Vuelta Holanda in de Klas is bedoeld voor basisschoolleerlingen van groep 7/8 en voor vmbo-1/2. De 36 werkvormen zijn verdeeld over 4 thema’s (Fit voor de toekomst, Zorg voor de natuur, Iedereen doet mee en La Vuelta Holanda) met verschillende moeilijkheidsgraden. Sommige werkvormen zijn om te dóen, andere om te dénken en soms allebei. Lees verder

La Vuelta Holanda in de Klas is bedoeld voor basisschoolleerlingen van groep 7/8 en voor vmbo-1/2. De 36 werkvormen zijn verdeeld over 4 thema’s (Fit voor de toekomst, Zorg voor de natuur, Iedereen doet mee en La Vuelta Holanda) met verschillende moeilijkheidsgraden. Sommige werkvormen zijn om te dóen, andere om te dénken en soms allebei. 

Voor alle 36 werkvormen zijn er overzichtelijke docentenhandleidingen en waar nodig zijn er presentaties voor het digibord, filmpjes en hand-outs die je kunt printen. Alle 36 docentenhandleidingen bevatten de koppeling met de kerndoelen, een suggestie voor je lesopzet, tips en weetjes met achtergrondinformatie. Zo kun je gelijk aan de slag! 

Je kunt een kant-en-klare les kiezen of zelf op maat een lesprogramma samenstellen.