HET NUT SPEELT VUELTA - CHASSÉ THEATER

Chasse Theater & Cinema

Twee renners, oude vrienden. Ooit gedebuteerd als een koppel krabbers in de achterhoede van het peloton van de Vuelta en uitgegroeid tot kopman en meesterknecht van formaat. Hun wielercarrières liepen radicaal verschillend af. De jeugdvrienden bleken beide uit ander hout gesneden. Jaren na hun professionele carrière treffen ze elkaar op een verlaten col voor een laatste sprint bergop. Wie wint deze allesbeslissende finale? Vuelta is een verzonnen verhaal met twee acteurs, een muzikant, gelletjes en petjes, doorspekt met waargebeurde sprookjes uit de Ronde van Spanje. Over twee renners op weg naar heldendom. Over twee levens vol demarreren en deklasseren, erdoor komen en erdoor zitten, kevers en kissmissen. De voorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel zal zes keer te zien zijn in het Chassé Theater van 5 tot 7 augustus. Op 5 en 6 augustus speelt de voorstelling zich af om 19:00 en om 20:30. En op 7 augustus kan je de voorstelling bijwonen om 16:30 en 19:00. Voor meer informatie kijk op de website. Lees verder

Twee renners, oude vrienden. Ooit gedebuteerd als een koppel krabbers in de achterhoede van het peloton van de Vuelta en uitgegroeid tot kopman en meesterknecht van formaat. Hun wielercarrières liepen radicaal verschillend af. De jeugdvrienden bleken beide uit ander hout gesneden. Jaren na hun professionele carrière treffen ze elkaar op een verlaten col voor een laatste sprint bergop. Wie wint deze allesbeslissende finale? Vuelta is een verzonnen verhaal met twee acteurs, een muzikant, gelletjes en petjes, doorspekt met waargebeurde sprookjes uit de Ronde van Spanje. Over twee renners op weg naar heldendom. Over twee levens vol demarreren en deklasseren, erdoor komen en erdoor zitten, kevers en kissmissen. 

De voorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel zal zes keer te zien zijn in het Chassé Theater van 5 tot 7 augustus. Op 5 en 6 augustus speelt de voorstelling zich af om 19:00 en om 20:30. En op 7 augustus kan je de voorstelling bijwonen om 16:30 en 19:00. Voor meer informatie kijk op de website.

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda