HBO Intro Festival Breda

Aankomende 8 september is het zover; het HBO Intro Festival in Breda! Hét jaarlijks terugkerend evenement voor alle studenten van Breda University of Applied Sciences en Avans Hogeschool. Dit jaar zal het festival wederom plaatsvinden op het Breepark festivalterrein te Breda. Om extra uit te pakken starten we 2 uur eerder en is het festival van 15.00 tot 23.00 uur! Lees verder

Aankomende 8 september is het zover; het HBO Intro Festival in Breda! Hét jaarlijks terugkerend evenement voor alle studenten van Breda University of Applied Sciences en Avans Hogeschool. Dit jaar zal het festival wederom plaatsvinden op het Breepark festivalterrein te Breda. Om extra uit te pakken starten we 2 uur eerder en is het festival van 15.00 tot 23.00 uur!

Tijdens het HBO Intro Festival zullen onder andere Johnny 500 en Paul Sinha op het hoofdpodium te zien zijn. De Second Stage zal gehost worden door Hitjesdag, een bekend DJ trio dat regelmatig feestjes host in de Bredase binnenstad. 

Hoe kunnen studenten hierbij zijn? 

Elke student ontvangt via zijn of haar deelnemende onderwijsinstelling informatie over hoe aan te melden. Vervolgens ontvangen ze een e-ticket, waarmee ze gratis toegang hebben tot het festival. Studenten van alle leerjaren zijn welkom! 

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie van het HBO Intro Festival via hbointro@avans.nl of neem een kijkje op https://introfestivalbreda.nl/  

HBO Intro Festival Breda Locatie: Breepark festivalterrein 

Tijd: 15.00 – 23.00 uur 

Toegang: Gratis op vertoon van een geldig e-ticket.