Food la Route in Etten-Leur

Op 1 avond van 4 verschillende restaurants in Etten-Leur proeven? Dat kan! Lees verder

Op 1 avond van 4 verschillende restaurants in Etten-Leur proeven? Dat kan! Restaurant Het Witte Paard, Bistro Vincents, Brasserie Tartaar en The Mayor (vervanger van Urban Bistro Bar Tout a l'heur) introduceren een nieuw concept: Food la route. Laat je verrassen door 4 zalige gerechten (een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht)  met een bijpassend drankje.

Food La Route
Geniet samen met je gezellige gezelschap van een bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet.

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Bij elk gerecht, zit je in een totaal andere sfeer en dat maakt het wel erg leuk. Als je binnenkomt, bij het eerste restaurant krijg je een mooi voorgerecht en zelfs een bijpassende wijn (net als bij het tussen- en hoofdgerecht daar krijg je ook een bijpassende wijn, bij het nagerecht krijg je een lekkere kop koffie). Dat smaakt naar meer én dat krijg je ook in de andere restaurants. Je wandelt na elk gerecht, door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het eten is daarbij ook superlekker. Het wordt een gezellige en speciale avond, dat is zeker.

Food la Route Etten-Leur vindt plaats op 1 december 2022.
Je begint om 18:30 met het voorgerecht. De laatste gang eindigt rond 22:15.
Maximaal 140 personen.
Vegetarisch en glutenvrij mogelijk.
Prijs 69,90 p.p (een 4 gangen diner en 4 bijpassende drankjes en een onvergetelijke avond uit).
Direct reserveren