De Blikken Buik

“De blikken buik” is een outdoor escaperoom waar je raadsels en puzzels moet oplossen om te ontsnappen en zo snel mogelijk terug buiten te geraken. Lees verder

“De blikken buik” is een project van Escape 2300 en cultuurcentrum Baarle. In een escaperoom moet je raadsels en puzzels oplossen om te ontsnappen en zo snel mogelijk terug buiten te geraken. Deze outdoor-activiteit is daarop gebaseerd. Je wordt niet opgesloten maar je lost tijdens een verrassende wandeling door Baarle-centrum verschillende raadsels en puzzels op.

Geen grens zonder smokkel … het begin van een spannend kat- en muisspel tussen smokkelaars en douaniers. Vooral tijdens de oorlogsjaren werd smokkelen bittere ernst. Nu is het de missie van de deelnemers – als smokkelaars – om producten zoals petroleum, boter, limonade, … over de grens te smokkelen.

Zin gekregen om “De blikken buik” met familie of vrienden te spelen? Je kan de escape-activiteit kopen voor 10 euro per groep. Van 1 juli t/m eind augustus kun je deelnemen.

De escape-activiteit start en eindigt aan het cultuurcentrum.

De wandelafstand bedraagt 3 km en is dus ideaal voor verschillende doelgroepen.

Te koop bij: Cultuurcentrum Baarle en Visit Baarle en is beschikbaar in de periode 27 juni t/m 1 september 2024. 

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.