Toneelgroep Oostpool - Girls & Boys

Chasse Theater & Cinema

De voorstelling is verplaatst van 20 januari naar 14 september. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld.Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en j… Lees verder

De voorstelling is verplaatst van 20 januari naar 14 september. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld.

Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het sprookje af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Girls and Boys is een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Deze monoloog, van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018 en is nu voor het eerst in Nederland te zien. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: "Girls & Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen."  

⭐⭐⭐⭐⭐ "Zo’n voorstelling doet het theaterhart goed" - NRC

⭐⭐⭐⭐ "magistrale samenwerking tussen Hadewych Minis en Daria Bukvić" - Volkskrant

⭐⭐⭐⭐⭐ "Hadewych Minis is weergaloos" - Scenes

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda