Mastreechter Staar - Met het oor op zondag

Chasse Theater & Cinema

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat je verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: de Mastreechter Staar!Met StaarVaria trakteren de Koninklijke… Lees verder

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat je verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: de Mastreechter Staar!

Met StaarVaria trakteren de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar en tal van solisten je op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma. Verschillende muziekstijlen zoals opera, operette en musical komen aan bod. Je krijgt een internationaal programma: ze bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. Ook bewijst Mastreechter Staar, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen! 

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en anno 2020 laat ‘De Staar’ nog steeds horen jong en actueel te zijn!

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda