Mees Pijnenburg - Paradise Drifters

Chasse Theater & Cinema

Een gefragmenteerd portret van drie dak- of thuisloze jongvolwassenen. In de hoop op een ander leven laten ze hun uitzichtloze situatie achter zich en reizen Chloe, Lorenzo en Yousef richting het zuiden van Europa. In de periferie van de samenleving vecht… Lees verder

Een gefragmenteerd portret van drie dak- of thuisloze jongvolwassenen.

In de hoop op een ander leven laten ze hun uitzichtloze situatie achter zich en reizen Chloe, Lorenzo en Yousef richting het zuiden van Europa. In de periferie van de samenleving vechten ze zich een weg naar liefde en genegenheid. De tocht is een kat- en muisspel tussen de drie. Ze wantrouwen en gebruiken elkaar om hun eigen doel te bereiken. Vertrokken vanuit verschillende achtergronden, maar met dezelfde angst om op eigen benen te staan en een gebrek aan basis om op terug te vallen. Wat begint als een reis die moet leiden naar geld en daarmee nieuwe kansen, blijkt een overlevingstocht opzoek naar verbinding en geborgenheid.

Paradise Drifters is het speelfilmdebuut van scenarist-regisseur Mees Peijnenburg en ging in première op het International Film Festival Rotterdam. 

★★★★ "Al vanaf de eerste minuten aangrijpend" - VPRO Cinema
★★★★ "Gedenkwaardig en gevoelig" - de Volkskrant 
★★★ "Unieke mix tussen dromerig en rauw" - NRC 

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda

Alle data