Def Americans

Mezz

Bekijk de livestream via de Facebook-pagina van MEZZ of MEZZ At Home. Onder leiding van muziekjournalist Willem Jongeneelen vindt er een bijzondere ontmoeting plaats in Mezz Breda tussen Def Americans Johnny Cash Tribute zanger Elco Weitering en Cor Sanne. Lees verder

Onder leiding van muziekjournalist Willem Jongeneelen vindt er een bijzondere ontmoeting plaats in Mezz Breda tussen Def Americans Johnny Cash Tribute zanger Elco Weitering en Cor Sanne.


Cor raakte als jongeling voor het eerst in de ban van Johnny Cash Hij haalde hem later als promoter meerdere keren naar Nederland, sprak The Man In Black voor het eerst in de jaren ‘70 en maakte 25 jaar later van dichtbij de wederopstanding van Cash met de American Recordings mee. Dezelfde American Recordings maakten ook zo’n diepe indruk op Weitering en zijn bandleden dat ze de band hebben genoemd naar deze periode uit het leven van Cash. De heren gaan hierover in gesprek tijdens deze unieke online show, omlijst door live-uitvoeringen in kleine “defams” bezetting van enkele all-time Johnny Cash favorites.


Bekijk de livestream via de Facebook-pagina van MEZZ of MEZZ At Home.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda